Direktlänk till inlägg 20 april 2010
Det har varit frågor om hur jag gjorde den :) så jag tänkte lägga ut receptet nu.
Den är väldigt tacksam för det blir saftigt om man bara gör den dagen innan.
Å för er som jag..som älskar skaldjur är den ju perfekt ! ;)
Här kommer den iallafall ;
SMET
3 st kesella(jag tar light)
2 st gräddfil
2 st påsar räkor
2 pkt crabfisch
1 stor burk röd kaviar, eller två små
3 st ägg(kokta)
3 st äpplen(skalade och finhackade)
gelatin,dill,curry
OVANPÅ
2 st kesella
2 st gräddfil
1 stor burk röd kaviar, eller två små
gelatin, dill+garnering
Lite förklaringar : Med SMET menar jag den mellan lagren
Med OVANPÅ..ja såklart det översta, som garneringan ligger på
å så runt kanterna ordentligt.
Som sagt var. äggen kokar jag och hackar sen.
Äpplena skalar jag och finhackar.
Gelatin brukar jag ta pulverform o bara strö i, men helst ska man ju blanda ut det med vatten först...som det står på påsen iaf... Men det har jag aldrig gjort.
Garneringen gör man ju lite som man vill, jag brukar ha hackade ägg även där, räkor, gurkskivor, citronskivor.
Sen kan man ju även ha stenbitsrom även där, små klickar, tomater, lax...ja det är ju bara fantasin som sätter begränsningar.
Fråga om ni undrar nåt..den här har jag bara i huvudet..så det är inget recept jag följer..då blir det kanske lite svårt att förstå vissa saker ?
Hehe...
Lycka till !
Johan Alander..det var inte så länge sedan som jag fick upp ögonen för honom. Han var med på Efter 10 med Malou..vilken historia han berättade. Ingen lätt uppväxt där inte...Han har skirivit en bok också, om sin uppväxt, den är ett måste för mig att ...
Jag vill bara tipsa om en grejGroupon! En sajt där man kan få upp till 70% rabatt på allt mellan himmel o jord..från husgeråd till upplevelser.Som häromdagen tex..då fick jag ett erbjudande om en klippning,färgning/slingning & hårspa(huvudmassage mm)...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 | 8 |
9 |
10 |
11 |
|||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
|||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 | 29 |
30 | |||||
|