Miss bidrottning

Alla inlägg den 24 juli 2010

Av bidrottning - 24 juli 2010 21:28

Impulsiv som jag är ..hehe..ja det är jag kan jag meddela till er som inte känner mig :) På gott och ont ! Så har jag inaktiverat mitt facebook-konto..
Bara för att testa o se om jag kan vara utan det, är så less på all tid som det tar och har jag det o tänker att jag inte ska gå in ofta så funkar inte det..nej jag har nog blivit beroende. Eller ja, det är det jag ska testa nu, om jag blivit beroende :)
Så ni som har mig som vän och kanske har märkt att jag inte finns kvar bland vännerna vet nu att jag finns bland kulisserna ;) Men jag kommer komma tillbaka igen, var så säkra. Jag kan inte tänka mig nåt annat.
Jag gjorde gubben rejält chockad & det var det bästa med allt !! :)

För övrigt så har jag smällt i mig en kartong med kräftor nu...eller ja - 4 som sambon fick av mig, generöst va? :)
Fast nu har jag halsbränna !!



Av bidrottning - 24 juli 2010 16:34

På tisdag lyfter vi..upp upp and away !
Ända bort till Turkiet, å lilla jag som endast varit i england 1 gång på språkresa vid 15 års ålder ;P Hur ska det gå? Tur man har berest folk med sig..hehe
Felicia har ju varit iväg 2 gånger redan till Egypten och Johan på otaliga fyllechartrar:P i ungdomen.

Jag minns iaf att jag gillade flygresan ...men det är ju 17    år sedan å på de åren har jag blivit betydligt harigare ..hehe

Jag längtar iaf som bara den !! Efter lata dagar vid poolen, stranden och maten som står serverad. Jag kommer nog mest ligga o slappa i solstolen då mitt illamående gärna gör sig påmint just nu :)
Johan får åka vattenrutchkanor med Felicia han :) det är ju dock ett vattenland vi åket till.
http://www.nazar.se/kuaqu;jsessionid=88D8C3294BF1D589880B9F86D7BEBC7B.potala

 

Ovido - Quiz & Flashcards