Miss bidrottning

Direktlänk till inlägg 2 april 2011

Ellen kom & tog lite fina bilder

Av bidrottning - 2 april 2011 17:48

Jag trodde att den här dagen skulle bli bättre vad det gäller magen, men det vete tusan. Kanske lite, men det är marginellt.

Vi gjorde som du sa Terese, ökade minifom dropparna, så från igår kväll gav vi henne 20 droppar..OJ vad hon bajsade då! Sen var hon lugn hela kvällen/natten. Jag ammade 23.15 sen vaknade hon nästa gång 05.15 och sen sov vi till 08.15, inget att klaga på :) Men hon har varit så hela tiden, är gnällig på dagarna och sen sover hon faktiskt väldigt bra på nätterna.

Men så imorse började det om med magen igen..så nu får hon 30 droppar/gång och när jag ökade till det så bajsade hon igen.

Usch jag blir så less på den där magen, precis när hon börjar somna in så kommer det en körare så är det bara att börja om från noll igen..är ju säkert jobbigt för henne med ! Hon blir ju så övertrött med..som igår var hon ju i princip vaken hela dagen..sov i 10 minuters intervaller då o då.

 

För att tala om nåt roligare så kom min barndomsvän Ellen hit idag, det var ungefär ett år sedan vi träffades så det var super skoj! Hon hade med en super fin klänning o byxa till Lovisa, som var köpt i Malaysia. Nu önskar jag bara att hon växer fort som attan så hon kan ha den i sommar..men det blir nog svårt..får nog bli nästa tyvärr.

Ellen tog med sig kameran, hon är lite bättre än mig på att fota;) men tyvärr var ju inte Lovisa på humör för att vara nån modell idag, men några bilder blev det. Sen bestämde vi att hon får komma tillbaka en annan dag, när Lovisa är på bättre humör ... om det nu sker ;)

 

Nu ska jag gå o göra mat så får grinobert ligga hos sin pappa! Haha, inte varje dag man slåss om att få laga mat, det är liksom avkoppling nu för tiden :)

 

Här kommer bilderna som Ellen tog.

 

       

 
 
Terese

Terese

3 april 2011 11:49

Jobbigt för henne med magen! Om du fortsätter ett tag med 30 droppar kanske det stabiliserar sig lite med magen till slut? Men prova det där sempers magdroppar, för de ska vara väldigt bra mot magen. De är ungefär som proviva produkterna nämligen. Annars kanske du får höra lite med bvc vad de säger.

Superfina bilder!

Kram

http://teresedenrara.blogg.se

 
Cornelia

Cornelia

4 april 2011 20:32

Hej Linda!
Har nu läst ikapp här o där och förstår att det rullar på, söt hon är lilla Lovisa! :)
Förstår att det är en envis liten tjej med strulig mage, inget vidare men hoppas ni hittar nån bra lösning på det hela.
Kramar!

http://www.anglavingarochappelskruttar.blogg.se

 
Ellen

Ellen

5 april 2011 20:31

Ja så kul att träffas igen, även om det dröjer mellan gångerna :) Hoppas Lovisas mage är bättre. Och jag kommer gärna och fotar och träffar er igen :) Kram

http://ellisonscrap.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bidrottning - 27 oktober 2011 17:59

http://vimsmaja.blogg.se    

Av bidrottning - 25 oktober 2011 09:44


Snart flyttar jag! Håll utkik efter den nya adressen .     ...

Av bidrottning - 24 oktober 2011 08:32


Nu behöver jag verkligen hjälp här inne. De har breddat  headern och jag behöver göra en ny design! Men kan jag det? NEJ! I need some help!! Please! Vill göra om den helt på en gång.   Någon som är duktig på att designa bloggar?   ...

Av bidrottning - 21 oktober 2011 18:20

Johan Alander..det var inte så länge sedan som jag fick upp ögonen för honom. Han var med på Efter 10 med Malou..vilken historia han berättade. Ingen lätt uppväxt där inte...Han har skirivit en bok också, om sin uppväxt, den är ett måste för mig att ...

Av bidrottning - 18 oktober 2011 11:35

Jag vill bara tipsa om en grejGroupon! En sajt där man kan få upp till 70% rabatt på allt mellan himmel o jord..från husgeråd till upplevelser.Som häromdagen tex..då fick jag ett erbjudande om en klippning,färgning/slingning & hårspa(huvudmassage mm)...

Ovido - Quiz & Flashcards