Miss bidrottning

Alla inlägg den 7 juni 2011

Av bidrottning - 7 juni 2011 12:59

Vi har legat på en filt ute i skuggan idag.

DET var nåt som tjejen gillade :) hon är inte så fascinerad utav värmen nämligen.

Men att ligga helt spritt språngande o sprattla på en filt, det är livet det !  

 

Av bidrottning - 7 juni 2011 07:47

En liten tillbaka blick... Helgen som var kom vi äntligen upp till Sandviken, det kändes toppen ! Vi åkte i fredagseftermiddag och kom hem igår morse.

Moder jord var med också så det var extra roligt :)

Svärfar gick mest som en stolt tupp och visade upp Lovisa för alla grannarna, tror Lovisa fick åka vagn 4-5 ggr per dag:) Så där uppe fick man armbåga sig fram för att få hålla i henne annat än vid amning :)


I lördags städa vi vårt kryp in..det behövdes kan man säga..men nu är det rent o fint och det känns skönt tills nästa gång vi kommer upp. Mamma slet som en oxe, guld värt !


Jag var med om en sån häftig grej ! Jag & Lovisa tog en liten power nap där på dagen, då vaknar jag helt plötsligt utav att hon ligger o skrattar..riktigt högt..så att hon nästan kiknar :D Hon har varken skrattat högt innan eller efter. Haha, lite roligt att det var i sömnen hon gjorde det första gången.


Det har hänt mycket med henne sista dagarna, hon har blivit mkt stadigare och ligger helt plötsligt på mage o håller upp huvudet länge nu, det som hon hatade förra veckan. Sen har hon också börjat gripa tag i saker man håller framför henne :)

Hon är också en solstråle hela dagarna !! Ett enda stort leende bara, fast mellan kl 18-20 är det som att kniven sitter i henne. Hon skriker skriker o skriker, inget hjälper. Lite lätt panik får man, gillar inte att se henne sån. Sen försvinner det lika fort som det kommer.


I söndags fyllde Felicia år också, Hasse var så gullig o hissade flaggan fast hon inte var med oss. Det tycker jag var en fin gest utav honom !

Det kändes konstigt att åka upp utan Felicia, så nästa gång ska hon med !

Imorgon har hon skolavslutning och på söndag kommer hon hem hit igen, det längtar jag massor efter nu ! Saknar min stora tjej! Tänk, bara 2 år kvar tills man är tonårsmamma, det känns ju helt sjukt eftersom inte jag blir äldre ;)


Just nu sover lillskiten, så jag tänkte ta mig en kopp kaffe ! Tjing!

   

Ovido - Quiz & Flashcards