Miss bidrottning

Alla inlägg den 8 juni 2010

Av bidrottning - 8 juni 2010 16:59

Förväntansfull tjej som är redo för avslutning i skolan ikväll.
Bland annat ska hon spela trombon, ska bli skoj att se ! Har inte sett henne göra det hitintills nämligen.
       

Av bidrottning - 8 juni 2010 13:18

Usch vad dålig jag är på att skriva här inne nu, men det är så soligt ute och en massa kalas hela tiden så jag har liksom inte tid..eller tid har jag ju ! Snarare att lusten inte finns där, jag är ju en sån soldyrkare  så att inte ligga ute i solstolen lediga dagar finns inte och på kvällarna är jag SÅ trött !! Men nu passar jag på, kom ju helt plötsligt på att jag inte har meddelat vad vågen visade igår   *inte okey*


Jag kan INTE ha kalas runt mig !! Fixade mitt eget rätt så ok..men till Felicias i helgen..*hua* det var som att omdömmet försvann..jag åt o åt o åt..fanns liksom inget stopp ! Usch.. så vågen visade endast 1HG NER...*suck*
Det har stått still nu i ett par veckor, å det känns som att jag inte tar till vara på tiden..får lite småpanik ! Jag vet ju att jag KAN bara jag lägger manken till LITE, inte helt behöver jag, bara LITE så funkar det faktiskt rätt så okey.


Magen har blivit uppsvälld av alla kakor, ostbågar, chips, rabarberpajer med vaniljsås  ja ni hör !

Men nu är jag på banan igen ! Tills imorrn eller nåt, då syster fyller år..men ska verkligen försöka att inte trycka i mig en massa ! Vet inte om jag ska ta med mig bikini jag vill komma i? Haha, ha den bredvid mig, så jag blir påmind !

Å sen är det dop och bröllop på lördag   MY GOD säger jag !!
Efter det är det EN vecka UTAN festligheter som jag ska vara stenhård !! Hade ju velat komma i en viss klänning också tills midsommardagen..men men..den kan jag FETglömma !

Återfall i sockerträsket är vad jag har haft iaf !

  

Ovido - Quiz & Flashcards