Miss bidrottning

Alla inlägg den 17 juni 2010

Av bidrottning - 17 juni 2010 19:53

Ja veckorna rullar på kan man säga..oftast tycker jag att de rullar för fort..men nu VILL jag att de ska göra det..är så obota LESS på snacket om PRINSESSANS Viktoria & HERR Daniel Westlings bröllop ! Jag kan allvarligt SPY på det  
En sjuhelsikes massa miljoner går det på, hela Stockholmsläns poliskår typ blir involverade, gator o vägar stängs av..a men asså ! Nu får dom GE SIG!!
Äckligt !

Å så fotbollen på det ! Vuxna karlar som springer o jagar en boll..att det kan intressera så många människor?

Så då har jag spytt färdigt :)


Idag har det varit en bra dag, en gammal barndomskompis som var här o hälsade på med hennes son, han o Felicia lekte mycket för några år sedan då vi bodde på samma "gård".
Men Felicia tyckte det var en aning pinsamt idag i början...(hennes ord) " När vi lekte förrut var vi små, då kan man leka kille/tjej, nu är vi ju stora och han kanske inte gillar tjejer" Haha..men det gick fin fint efter 5 minuter ungefär :)

´När dom hade åkt så var vi ut till mamsen med ett par gardiner som jag köpt, som var påtok för långa här! så jag lånade hennes maskin å fållade upp dom..nu ska jag bara få Johan att skruva fast gardinstången med en annan skruv, då den lossnar hela tiden. sen ska de upp ! Kan lägga upp en bild på dem sen.

Idag pratade jag med Felicias pappa med, hon ville så gärna fira midsommar med oss då vi ska fira med några som har en dotter i samma ålder som henne..å det fick hon såklart ! Känns kul :)

Annars så längtar vi här hemma efter Turkiet resan nu !!   
Å efter Pink konsert..å winnerbäck..å 60 års fest på Åland..mkt roligt som händer i sommar..kan bli den bästa sommaren på mkt länge :)

Go'Kväll på er !

Ovido - Quiz & Flashcards