Miss bidrottning

Direktlänk till inlägg 4 juli 2011

Räddningen..om så bara för en stund !

Av bidrottning - 4 juli 2011 18:37

   .......>  


Playhouse Disney; Musse piggs klubbhus !! Det e grejjer det säger Lovisa !!

Igår när hennes kvälls-skrik-ritual satte igång..runt 17-såret som varje kväll så testade jag att knäppa om till nån barnkanal..å då blev det denna o just detta program..helt lugn blev hon o bara stirrade på teven. Tillslut somnade hon utav musiken.

Tänkte att det kanske var en tillfällighet, så idag när samma ritual satte igång så böt jag till det programmet, lika dant ikväll med fast nu satt hon i sin gunga.

Lovisa har inte haft något program som hon verkligen fastnat för ännu, som tex Alfons & Alicia ;) men nu kan jag säga att detta är hennes favorit !

Känns ju sådär att muta med teven redan..men alla knep är tillåtna i det där läget..fy vad drygt det är ! Det är som att trycka på en knapp, samma tid varje kväll! Nu sover hon !

 
 
Malin

Malin

4 juli 2011 20:52

Förstår din tanke men visst är det skönt att nåt funkar och hur som helst lär hon ju tittat på teven en dag sen iaf :)
Min brorson älskar det där programmet :)
Kram

http://www.anglavingarochappelskruttar.blogg.se

 
Sandra

Sandra

4 juli 2011 21:10

visst är det skönt när man ÄNTLIGEN hittar något som hjälper :)

http://sanask77.bloggplatsen.se

 
Therese U

Therese U

4 juli 2011 23:04

Samma hos oss! Play house disney och man har en glad bebbe!

http://mamma-till-2.blogspot.com

 
Terese

Terese

5 juli 2011 11:54

Hihi...om man hittar nåt som funkar ska man absolut ta till det! Vilmer vägrade ju äta om han inte satt vid teven och såg Pippi, Lotta eller Rasmus. Men vi körde på det i ett helt år säkert. Nu behöver han inte sitta vid teven för att äta :-)

Nä jag vet faktiskt inte om det där slemmigheten, men det är ju jättebra att hon ammar efteråt. När man inte ammar efteråt ska man ju ge dom vatten vid maten så jag tror egentligen inte att det är helt onormalt att bli lite slemmig. Jag läste att när barnen för maten bak mot svalget med hjälp av tungan så är de mogna för att äta. Det gjorde inte Vilmer på länge utan allt likson rann ut igen. Så för honom var det tidigt vid 5 månader.

Kram

http://teresedenrara.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bidrottning - 27 oktober 2011 17:59

http://vimsmaja.blogg.se    

Av bidrottning - 25 oktober 2011 09:44


Snart flyttar jag! Håll utkik efter den nya adressen .     ...

Av bidrottning - 24 oktober 2011 08:32


Nu behöver jag verkligen hjälp här inne. De har breddat  headern och jag behöver göra en ny design! Men kan jag det? NEJ! I need some help!! Please! Vill göra om den helt på en gång.   Någon som är duktig på att designa bloggar?   ...

Av bidrottning - 21 oktober 2011 18:20

Johan Alander..det var inte så länge sedan som jag fick upp ögonen för honom. Han var med på Efter 10 med Malou..vilken historia han berättade. Ingen lätt uppväxt där inte...Han har skirivit en bok också, om sin uppväxt, den är ett måste för mig att ...

Av bidrottning - 18 oktober 2011 11:35

Jag vill bara tipsa om en grejGroupon! En sajt där man kan få upp till 70% rabatt på allt mellan himmel o jord..från husgeråd till upplevelser.Som häromdagen tex..då fick jag ett erbjudande om en klippning,färgning/slingning & hårspa(huvudmassage mm)...

Ovido - Quiz & Flashcards