Miss bidrottning

Alla inlägg den 15 juli 2011

Av bidrottning - 15 juli 2011 21:27

Sätter mig här en stund o pustar ut, torkar svetten i pannan.

Herre jävlar vilket liv det har varit på Lovisa ikväll..skrik, skrik, skrik,skriiiik!

Hon somnade vid 19 tiden, efter lagom med skrik:) som det brukar vara. Nu är det kvällsmys i soffan tänkte jag. Vi tänkte spela wii med Felicia tex..

 

Jag & Felicia åkte till ica o handlade lite, kommer hem och då vaknade skönheten nästn precis samtidigt. Sen var det opera efter det ! Lovisa låter verkligen helt förstörd också när hon skriker, som om man brutit armen på henne eller nåt..så har hon alltid låtit. Inge smågråt där inte.

Å krokodiltårar !!

 

Nej ingenting funkade..så tillslut..för första gången sedan hon föddes fick jag lov att lägga henne i vår säng och lägga mig bredvid henne. Snosade på pannan och låg nära nära så hon kände mina andetag, då blev hon lugn..lill  :at

 

Så det blev omplanerat här..får ta nya tag imorrn, kanske blir en wii kväll då! Men det ska jag inte säga högt den gången, inte ens tänka högt..iaf inte så Lovisa hör ;)

 

Imorrn är det Singö för hela slanten. Johan ska fixa mammas grund o Felicia ska gå med mamma & Hasse på Grisslehamnsda'n .

Så jävla mkt folk, orkar inte jag med ! Sitter hellre på mammas altan i lugnet o njuter :)

 

Här kommer en bild på en uttråkad tjej, babysitter är så jäävla tråkigt att sitta i nu för tiden! Lite action om jag får be!

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards