Miss bidrottning

Alla inlägg den 9 maj 2011

Av bidrottning - 9 maj 2011 08:42

Idag är det måndag igen, veckorna snurrar på i en väldans fart!

Skruttfia är redan 10 veckor, snart 3 månader*hujedamig* Snart är hon uppe i Felicias ålder..å hur gammal är inte Felicia då då!! :O

Nej nu släpper jag det där.


Inatt har Lovisa vaknat många ggr, fler än vad hon brukar iaf..och tätt! Först 23, somnade väl igen vid midnatt. Andra gången 02.20, somnade igen 03.15, tredje gången 04.45, somnade igen 05.15...och sen 07.15 Blir lite hattigt med sömnen vissa nätter, som tur är så är hon ju inte missnöjd utan en solstråle!

Men nu sover hon igen, det verkar vi ha fått in som en rutin, just nu iaf ;) Att hon somnar om efter morgonmålet, hon är vaken 1 timme max!


Vad har annars hänt här då?

Felicia har börjat på fotboll:) Äntligen har vi fått in henne i någon aktivitet..eller har jag skrivit om det? Jag har gröthjärna just nu!

Iaf så tycker hon det är roligt, huvudsaken!


I lördags kom svärfar på en visit, han hade även köpt blöjor åt oss..cirkus 400 st :D Tackitack! Inte roligt att köpa så glada blev vi!

Sen åkte vi alla ut till mamma och där grillade vi i det fina vädret med mina syskon, brorsans tjej o barn. Trevligt trevligt!


Igår åkte Felicia till sin pappa igen, hon har varit här 3 veckor så nu är det tyst igen. Vi har bestämt att hon ska vara 2 veckor i stöten nu, för som regel är det ju varannan vecka vi haft, men vi (Felicia själv) tycker det blir hattigt. Hon kommer just in hos den ena föräldern så är det dags att åka igen.

Vi får testa så å se vad hon tycker. Skönt är iaf att jag o hennes pappa har en bra dialog!


Idag blir det bebisdate här på byns nyöppnade Cafe'. Lite roligt, o vi som ska träffas fick alla våra bebbar i februari, det är babyboom här i Hallsta i år o tydligen Ännu flera som kommer få nästa år enligt BM. Roligt!

Cafe't heter Minnahs, efter byns lokala kändis som var med i Idol.


Nu vaknade skruttan..skriver mer sen kanske!


Hoppas ni får en fin dag!


 


Ovido - Quiz & Flashcards