Miss bidrottning

Alla inlägg den 18 maj 2011

Av bidrottning - 18 maj 2011 08:41

Idag vaknade vi till strålande solsken igen :) Det stör ju inte humöret direkt.

Å natten har varit toppen ! Lovisa somnade 18.30 igår och vaknade för mat 03.30 Sen sov vi vidare till 06 då vi väckte storasyster. Hon har förövrigt blivit riktigt trött på mornarna, därför fick hon lägga sig 20 igår kväll, men lika trött idag för det. Fick säga till henne 3 ggr o den 3e på skarpen, inte så lätt att amma Lovisa medans man ska gå o säga till Felicia hela tiden att hon ska gå upp. Hon har ju en buss att passa med. Men hon hann med idag också:)


Nu sover Lovisa igen, sen en timme tillbaka. Jag är inte van att hon sover såhär mkt, det har hållt i sig i 3 dagar nu, hon är allmänt nöjd. Ligger i min famn o filosoferar bara, känns konstigt, men mysigt :)

Sen har hon börjat med en ny grej, när jag kommer ur hennes synfält så blir hon jätte ledsen, underläppen börjar darra först o sen kommer gråten..sötisen.


Idag har de en megavisning :) nere på vårt lokala cafe', Minnahs. Det är Mykidoo, Blingo & Me & I som visar upp sina kollektioner.

Vi får se om vi åker ner o kikar, beror på vad chefen är på för humör det.


Just för tillfället körs det en maskin tvätt här hemma, som ska hängas ut sen. Jag passar på att tvätta såna här fina dagar, är ljuvligt att kunna hänga ut tvätten, den känns så mkt fräschare då !


På återseende !

 

Ovido - Quiz & Flashcards