Miss bidrottning

Alla inlägg den 23 maj 2011

Av bidrottning - 23 maj 2011 10:32

Ja det var ju lite kalasande här i lördags, jag blev nämligen 1 år äldre. Usch ! Jag gillar inte att fylla år längre, vill inte bli äldre ! Jag har alltid haft åldersnoja efter att jag fyllde 25. När jag blev 30 ska man inte prata om ! Å nu TRETTIOTREE hela j-la år!! TVIVALE!

Men men det är bara att hänga med :)

En sak jag kom på nu, när jag skulle skriva detta inlägg var att jag tog inte ett endaste kort på hela dan ! Tråkigt.

 

Det var ju en fin dag med sol iaf :) Vi var ute mkt.

Svärfar kom från Sandviken, min syster o bror med familj. Min yngsta bror var sjuk och mamma jobbade, men hon var här på fredagen :) Pappa kommer på lördag då han hade förhinder. Det blir ju kalajs på lördag med :) Felicia fyller 11 år den 5e juni men då är hon hos far sin så vi firar henne på lördag & far MIN fyller på söndag så han får också ett paket på lördag :)

 

Trots en gammal räv som jag så fick jag paket :) I love ! Jag är som ett barn fortfarande när det gäller det där, vill helst ha paket ;) Det behöver inte vara massor men att sluta ge mig för att jag är vuxen, det vill jag helst inte ;) Haha!

Jag fick iaf 3 st ugnsformar som jag hade önskat mig :), en kokbok med Leila, choklad och ett "spapaket" ,blommor att ha ute & pengar.

Jag kan ta ett kort på formarna o boken så får ni se det iaf :)

 

så i veckan är tanken att jag ska baka endel ur den där boken, till lördagen. Men det beror väl på vad chefen tycker ;) Man vet aldrig riktigt hur dagarna blir så att ha spikade planer är ingen ide', då blir jag bara stressad om jag inte hinner med det jag tänkt. Därför tar jag dagarna mer som de kommer men jag hoppas jag kan få till nå bak :)

  Anledningen till att jag kan smyga iväg o skriva detta inlägg är det här; chefen sover !!   

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards