Miss bidrottning

Alla inlägg den 24 maj 2011

Av bidrottning - 24 maj 2011 10:54

Sitter här o känner mig riktigt på lyset faktiskt !
Jag som skröt så över min lilltjej igårkväll på facebook, att hon är så duktig att lägga på kvällarna, bara att lägga ner henne i spjälisen o sen ligger hon där o joddlar med mobilen en stund innan hon kör in ansiktet i snuttisen, suger frenetiskt på nappen o somnar gott   Å det var hon ju även igår men vid 22 vaknade hon, precis när jag tänkte gå o sova, så då blev det att jag tittade på BB iaf..sicken otur! ;) Lovisa åt lite, men inte mkt..hon hade ju somnat runt 21 och ätit ett redigt mål då. Sen efter detta vaknade hon en gång i timmen fram till kl 05, då jag fick nog o ropade på Johan som ändå skulle upp då. Så han tog henne en timme innan jobbet så jag kunde sova där iaf !

Jag visste ju att detta ingick i "bebispaketet" så varför sitta här o klaga?? Ja jag vet inte..inte mer än människa kanske? Å så med min fibro så får jag ju sån värk i kroppen när jag inte får sova ordentligt ! Värk i varenda led idag tror jag, fast mest i axlar, under fötterna och huvudet. Å vi som ska in till Norrtälje idag :S Felicia ska till sjukgymnasten, hon har klagat på ont i handlederna och ryggen. Inte bra ! Jag hade samma problem med handlederna i hennes ålder o med vetskapen jag har idag så är jag säker på att det var fibron..vill inte att hon ska få detta också! Men om man går i tid till sjukgymnast o får övningar så kanske det inte behöver bli så farligt? Ja, kan ju inte skada iaf ! Å det behöver ju inte vara fibro heller..det är det vi får se med besöket . Sen har jag lovat henne att handla lite inför kalaset på lördag. Skulle vilja hitta en solhatt till Lovisa med. Har fått flera fina av gulliga vänner men de är ju rätt stora ännu, hon ser ut som rumpnissen i Ronja ungefär, när den får hennes mössa över sig..minns ni? :)

Nu ska jag dricka en kopp java, Lovisa sover..borde ju jag med göra..men det är skönt att sitta för sig själv också! svårt val det där ;)


På återseende!

 

Ovido - Quiz & Flashcards