Miss bidrottning

Direktlänk till inlägg 18 maj 2011

Lovely night !

Av bidrottning - 18 maj 2011 08:41

Idag vaknade vi till strålande solsken igen :) Det stör ju inte humöret direkt.

Å natten har varit toppen ! Lovisa somnade 18.30 igår och vaknade för mat 03.30 Sen sov vi vidare till 06 då vi väckte storasyster. Hon har förövrigt blivit riktigt trött på mornarna, därför fick hon lägga sig 20 igår kväll, men lika trött idag för det. Fick säga till henne 3 ggr o den 3e på skarpen, inte så lätt att amma Lovisa medans man ska gå o säga till Felicia hela tiden att hon ska gå upp. Hon har ju en buss att passa med. Men hon hann med idag också:)


Nu sover Lovisa igen, sen en timme tillbaka. Jag är inte van att hon sover såhär mkt, det har hållt i sig i 3 dagar nu, hon är allmänt nöjd. Ligger i min famn o filosoferar bara, känns konstigt, men mysigt :)

Sen har hon börjat med en ny grej, när jag kommer ur hennes synfält så blir hon jätte ledsen, underläppen börjar darra först o sen kommer gråten..sötisen.


Idag har de en megavisning :) nere på vårt lokala cafe', Minnahs. Det är Mykidoo, Blingo & Me & I som visar upp sina kollektioner.

Vi får se om vi åker ner o kikar, beror på vad chefen är på för humör det.


Just för tillfället körs det en maskin tvätt här hemma, som ska hängas ut sen. Jag passar på att tvätta såna här fina dagar, är ljuvligt att kunna hänga ut tvätten, den känns så mkt fräschare då !


På återseende !

 

 
 
Terese

Terese

18 maj 2011 12:56

Åh så skönt att hon sover så bra och verkar nöjd! Vart sover hon på kvällarna och nätterna? Lägger du ner henne i spjälsängen? Jag tänkte jag skulle försöka lite smått att lägga ner Pontus i sin säng på kvällen då han oftast har sitt längsta sovpass. För som det är nu så vaknar han alltid till när jag ska gå och lägga mig, för att jag måste bära med mig honom. Då får jag lägga mig och amma honom i sängen, fast han somnar om ganska så fort i alla fall.

Nu på fm har jag också lyckats få honom att sova ute i vagnen. Har bärt in honom en gång för att amma, sedan lade jag ut honom igen. Har varit där en gång till sedan dess och stoppat in nappen. Vore så skönt om han lär sig att sova i vagnen så man slipper sitta med honom hela tiden.

Nu ska jag snart åka och hämta de andra barnen!

Kramar

http://teresedenrara.blogg.se

 
Ingen bild

marie

18 maj 2011 15:15

Åh vilken lycka o kunna hänga ut tvätten, här är det pollen till förbannelse, så det är bara o glömma än på ett bra tag, nästan så man måste duscha hund/katt när dom vart ute...

 
Cornelia

Cornelia

18 maj 2011 15:25

Skönt med sådär bra nätter :)
Jaså stora tösen har blivit morgontrött, ja nu börjas det du ;P

Blev det en tur till fiket nu då?
Jag tvättar oxå och tycker som du där, härligt att hänga ute. Dock är det si och så emd den där solen här nu men jag är ju en sann optimist så hänger ut ändå :)

Hoppas ni har en fin dag!
Kram

http://www.anglavingarochappelskruttar.blogg.se

 
Cornelia

Cornelia

20 maj 2011 14:20

Sv: Haha inte tar jag illa upp för din kommentar Linda :)
Jag önskar dig detsamma, en fin dag och bra helg!
Kram kram

http://www.anglavinarochappelskruttar.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bidrottning - 27 oktober 2011 17:59

http://vimsmaja.blogg.se    

Av bidrottning - 25 oktober 2011 09:44


Snart flyttar jag! Håll utkik efter den nya adressen .     ...

Av bidrottning - 24 oktober 2011 08:32


Nu behöver jag verkligen hjälp här inne. De har breddat  headern och jag behöver göra en ny design! Men kan jag det? NEJ! I need some help!! Please! Vill göra om den helt på en gång.   Någon som är duktig på att designa bloggar?   ...

Av bidrottning - 21 oktober 2011 18:20

Johan Alander..det var inte så länge sedan som jag fick upp ögonen för honom. Han var med på Efter 10 med Malou..vilken historia han berättade. Ingen lätt uppväxt där inte...Han har skirivit en bok också, om sin uppväxt, den är ett måste för mig att ...

Av bidrottning - 18 oktober 2011 11:35

Jag vill bara tipsa om en grejGroupon! En sajt där man kan få upp till 70% rabatt på allt mellan himmel o jord..från husgeråd till upplevelser.Som häromdagen tex..då fick jag ett erbjudande om en klippning,färgning/slingning & hårspa(huvudmassage mm)...

Ovido - Quiz & Flashcards