Miss bidrottning

Alla inlägg den 10 september 2011

Av bidrottning - 10 september 2011 12:33

Ja då har vi varit på andra babysimmet och det är så roligt att se hur Lovisa bara älskar det! Ångrar inte en sekund att vi anmälde oss! Perfekt tillfälle att umgås med sitt barn, å som i Östhammar,när hela familjen kan vara med i vattnet.


Bara vi kom in vid bassängen idag o hon såg vattnet så började ben och armar  att vifta..å så gjorde hon några glädjetjut :)

Sen var det ju extra roligt när stora syster var med såklart.


Förra gången gick det bra o smidigt när vi skulle duscha efteråt o byta om..men idag var hon skrikarg!! Å hon drog ju med alla andra bebisar också..hon skrek så pass så några kom o stängde dörren vid oss..o så fick jag en lite halvilsk blick! Haha..


Hon var helt slut ! Det tar verkligen musten ur dom, ändå är vi ju bara i vattnet i 30 minuter..men det är intensiva minuter det .


Vi stannade till o handlade i Östahammar också, påvägen hem. Aldrig aldrig att Lovisa somnar i vår famn..never ! Men idag hände det, i affären!! Inte klokt ! Snacka om att hon måste ha varit trött !!

Jag fick ju lov att föreviga det..kommer väl aldrig hända igen..hehe
  

Hon sover fortfarande, 1,5 timme senare..i bilen.

Svärfar hade varit gullig o gjort lunch tills vi kom hem, han har ju varit här sen i onsdags :) Guld värt när jag har varit dålig.


Nu väntar jag på att tösen ska vakna, ge henne lite krubb o sen packa o åka ut till Singö. Vi ska käka lite paj, kräftor m tillbehör och mysa där ute ikväll...med släktingen(som Felicia säger) Jag, Felicia & Lovisa sover kvar.

Så dags att packa ! Inte lite som ska med, man kan inte tro det är ett dygn vi ska vara borta :O


Kram på er !




Ovido - Quiz & Flashcards