Miss bidrottning

Direktlänk till inlägg 2 februari 2011

Dear John

Av bidrottning - 2 februari 2011 16:55

Fick för mig att hyra film idag..& vilken film sen! Inget för en gravid, hormonstin kvinna   

Jag vet inte NÄR jag grät så mkt till en film sist..sen den där filmen med Julia Roberts tror jag, som tar hand om en aidssjuk man som hon sen blir kär i..vad den nu heter??

Ja efter filmen, då jag gick på toa såg jag knappt mina ögon, så svullna, som springor bara..haha

Tur jag var ensam hemma! Å det var riktigt skönt att tömma depåerna..hehe

  

Handling

John Tyree (Channing Tatum)är soldat i amerikanska armén men har permission över sommaren. Han är då hemma där han bor med sin lite udda pappa. Han träffar Savannah Lynn Curtis (Amanda Seyfried), de blir snabbt förälskade och upplever två underbara veckor. Men därefter måste John ut i tjänst igen och Savannah tillbaka till skolan. De är borta från varann i ett år, men de skriver hela tiden brev till varandra.

Efter den 11 september 2001 förändras mycket och John känner sig tvungen att stanna i armén, vilket innebär ytterligare två år ifrån Savannah. Efter en tid utan brev från Savannah får han en dag ett brev där hon berättar att hon träffat någon annan och redan förlovat sig. John stannar då ytterligare några år i armén, men blir hemskickad till USA då hans pappa blir sjuk. Han träffar Savannah och gamla sår rivs upp igen. John måste därefter fatta ett oerhört svårt beslut.

 
 
Cornelia

Cornelia

2 februari 2011 21:54

Ja den är så bra och och man gråter såå mycket, även jag som då inte kan skylla på några gravid hormoner...men är så blödig iaf jag då.
Den filmen heter för örvigt Kärlekens val, den gråter man ju oxå mängder till, lika bra den!

Tack för din omtanke om mitt mående :)
Jo det är tufft och tar helt klart ut sin rätt, särskilt när jag vaknar så tidigt på dagen utan att kunna sova mera sen så kan väl inte bli annat än slut antar jag :s

Nej det där med att ev gå fram till nån sådär är kluvet som sagt, dock får jag ju leva på den tron om att nån hade gjort det till mig om jag hade varit där då det kan vara livsavgörnade. Skrämmande att bara en liten geting t.ex kan död på en hel stor människa så visst är jag livrädd fröd em kräken!

Hoppas ditt positiva mående hållt i sig hela dagen :)
Sov så gott och natti natti!
Kram kram

http://www.anglavingarochappelskruttar.blogg.se

 
Terese

Terese

2 februari 2011 23:06

Har läst om den där filmen och skulle vilja se den. Men känner att jag just nu inte pallar med drama filmer, har jag inte gjort sedan jag började få tillbaka depressionen. Men så småningsom ska jag se den!

Nä Vilmer gillar inte när strumporna blir långa sådär, men ändå måste han dra lite i dom för att sedan komma och gnälla så man måste dra upp dom :-D Han är tokig helt enkelt...hihi.

Kramar

http://teresedenrara.blogg.se

 
Cornelia

Cornelia

3 februari 2011 10:29

Vad du är härlig Linda, blev så glad av dina kommentarer, du är bra på att peppa mig, det vet du va? :) Och just idag när jag är lite sådär allmänt skrajjsen av nattens drömmar, advokatsamtal osv så just inatt kände jag då inte mig varken duktig eller modig men iaf :s

Nej detd är med tårar i samma rum som HONOM ska jag försöka undvika men så gråter jag ju floder bara jag blir arg lika som du så tror det blir svårt. Ska iaf göra mitt bästa för att se modig och stark ut de där dagarna, sen får jag klappa ihop när jag kommer hem ist :)

Hihi ja du kan va lugn för som sagt, har många vid min sida! Och så vet jag ju att du och Terese kommer vara ett toppenstöd på ert sätt, det hjälper! <3

Ja jag brukar oxå tänka på hur HAN har det just nu, vad gör HAN lixom hela dagarna, ligger och hatar miga antar jag eller nåt men det bjuder jag på, haha!

Ja just det, var nog cancer han hade i filmen där...Jag mår för övrigt räött skapligt,s ka snart till sjukan dock :s
Själv då?

Kramar till dej!

http://www.anglavingarochappelskruttar.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bidrottning - 27 oktober 2011 17:59

http://vimsmaja.blogg.se    

Av bidrottning - 25 oktober 2011 09:44


Snart flyttar jag! Håll utkik efter den nya adressen .     ...

Av bidrottning - 24 oktober 2011 08:32


Nu behöver jag verkligen hjälp här inne. De har breddat  headern och jag behöver göra en ny design! Men kan jag det? NEJ! I need some help!! Please! Vill göra om den helt på en gång.   Någon som är duktig på att designa bloggar?   ...

Av bidrottning - 21 oktober 2011 18:20

Johan Alander..det var inte så länge sedan som jag fick upp ögonen för honom. Han var med på Efter 10 med Malou..vilken historia han berättade. Ingen lätt uppväxt där inte...Han har skirivit en bok också, om sin uppväxt, den är ett måste för mig att ...

Av bidrottning - 18 oktober 2011 11:35

Jag vill bara tipsa om en grejGroupon! En sajt där man kan få upp till 70% rabatt på allt mellan himmel o jord..från husgeråd till upplevelser.Som häromdagen tex..då fick jag ett erbjudande om en klippning,färgning/slingning & hårspa(huvudmassage mm)...

Ovido - Quiz & Flashcards