Miss bidrottning

Alla inlägg den 1 februari 2011

Av bidrottning - 1 februari 2011 11:23

Jag blev iallafall riktigt GLAD i själen när jag nyss såg den här lilla kraken krypa på min mage :)

En liten liten bebisnyckelpiga   
  

Av bidrottning - 1 februari 2011 09:07

Jag vet inte vad det är med mig, men har ingen lust att blogga längre..har ju inget roligt att skriva om, känns som att jag ältar om samma o samma saker hela tiden.


Tex..idag har jag en redig yrsel igen! Läskigt..satt i soffan o helt plötsligt blev jag kallsvettig, illamående o yrslig  kallsvetten o illamåendet försvann fort men yrseln sitter i. Räcker att jag vrider huvudet lite för fort eller ändrar läge i soffan så snurrar det rejält. Såhär har jag haft länge nu, till o från. Kanske bebis som trycker på nån nerv??


Annars då?


Felicia åkte till sin pappa idag, ja först till skolan såklart.

Hon har fortfarande en redig hosta! Men ingen feber och hon är pigg. Hon har nu börjat ta bussen även på morgonen till skolan, just för att en speciell kille i klassen åker med den..men ni som träffar Felicia, säg för guds skull inget om detta till henne!!   Men det har skett ett steg till i utvecklingen hos henne nu, en utveckling som skrämmer mig..som påminner mig om att hon börjar bli riktigt stor.   

Ja iallafall, så kommer hon hit redan på fredag igen, så det handlar inte om så många dagar nu*skönt*


Förövrigt så ska jag till Danderyds sjukhus idag igen, ta nya toxprover(ang havandeskapsförgiftning) och kolla blodtryck, göra en ctg-kurva..ja lite sånt.

Hoppas proverna visar lika bra som sist och blodtrycket bättre!

Mamma följer med mig idag, skönt med sällskap.


Nu rör sig bebis riktigt mycket  så jag blir bajanödig till och med   


Hej Svejs!



Ovido - Quiz & Flashcards