Miss bidrottning

Alla inlägg den 9 februari 2011

Av bidrottning - 9 februari 2011 13:55

Då var dagens match mot det där jäkla bltr över för idag. Högt, men lite lite lägre än igår..ja undertrycket iaf(o det är ju det viktigaste tydligen). Idag visade det 171/99..äggvitan visade en 2a tyckte hon. Det har ju legat där o pendlat, mellan 1 och 2.

Vi velade fram o tillbaka men sen bestämde vi att hon skulle ringa in till Danderyd o rådfråga iaf. Men nej, jag har ju ingen konstig huvudvärk eller ögonflimmer, inte heller ont i magen så de tyckte att jag kunde avvakta tills på måndag, då vi ändå ska in på tillväxtultraljud och då bokades även en läkartid in efter det nu..som inte var gjord :S

 

Men BM tyckte att jag skulle gå till VC på fredag å låta de ta ett tryck på mig, bara för att hålla koll. Så en dag får jag pusta ut!

Det är jobbigt det här ska ni veta. Vem vet, det kanske inte ens blir hf men jag har jun det i bakhuvudet hela tiden..men jag är säker på att jag höjer mitt tryck lite pga stressen som blir så fort jag ser den där manschetten.

 

Jag fick just ett mess av Felicia, hon ska till gårn efter skolan, jahopp!

Imorgon ska de ha halv friluftsdag, så då ska jag köra henne o några fler barn till o från isladan.

Annars är det en riktig vårdag här idag, solen skiner o värmer så skönt in genom fönstret! Hästmänniska som jag är så blir jag riktigt sugen på en lång härlig ridtur.

 

Ikväll ska vi äta fisk, Terese goda recept. Det låter riktigt smaskigt tycker jag :)

Hoppas förövrigt att det gått bra för dig idag gumman, har tänkt på dig.

 

 

 


Ovido - Quiz & Flashcards