Miss bidrottning

Alla inlägg under maj 2011

Av bidrottning - 11 maj 2011 16:09

Jag fick ett mail idag, som verkade väldigt intressant!

Jag har anmält mig till detta; http://www.minbebis.com/babypanel-testa-gratissaker

Det skulle vara riktigt roligt att få vara med där och testa och tycka till!


 

Av bidrottning - 11 maj 2011 09:16

Inatt sov Lovisa för första gången i sin spjälsäng. Somnade kl 19 och sov fram till 03, en liten matning sen till 06.30..upp för blöjbyte o lite mat..o sen dess sover hon igen..i sin säng ! :)

Hoppas hoppas det här fortsätter nu, att hon vill sova där.

Det har ju bara varit vagnen som gällt tidigare. Men en sak jag haft väldig nytta utav iaf är det där babynestet vi köpte. Herre gud så bra det är! Å ännu mer tror jag eftersom hon var så liten när hon kom, hon känner trygghet där o lite ombonat så.

Den har vi med överallt, i vagnen, när vi åker bort, man kan ta o lägga den i soffan..o nu i sängen. Toppen !


Idag är det ännu en fin dag här i Uppland, 25 grader varmt!

Blir en tur med vagnen sen, hoppas fröken är mer glad än igår. Igår var en skit dag! Sov knappt nåt natten innan o sveriges mest missnöjda bebbe igår. Jag satte mig ner o grät en skvätt tom..sen fick jag nya krafter :D

Men jag däckade före 20 igår :) Skönt !


Fridens liljor!

  skruttan för ett bra tag sen, i sitt babynest :)


Av bidrottning - 9 maj 2011 08:42

Idag är det måndag igen, veckorna snurrar på i en väldans fart!

Skruttfia är redan 10 veckor, snart 3 månader*hujedamig* Snart är hon uppe i Felicias ålder..å hur gammal är inte Felicia då då!! :O

Nej nu släpper jag det där.


Inatt har Lovisa vaknat många ggr, fler än vad hon brukar iaf..och tätt! Först 23, somnade väl igen vid midnatt. Andra gången 02.20, somnade igen 03.15, tredje gången 04.45, somnade igen 05.15...och sen 07.15 Blir lite hattigt med sömnen vissa nätter, som tur är så är hon ju inte missnöjd utan en solstråle!

Men nu sover hon igen, det verkar vi ha fått in som en rutin, just nu iaf ;) Att hon somnar om efter morgonmålet, hon är vaken 1 timme max!


Vad har annars hänt här då?

Felicia har börjat på fotboll:) Äntligen har vi fått in henne i någon aktivitet..eller har jag skrivit om det? Jag har gröthjärna just nu!

Iaf så tycker hon det är roligt, huvudsaken!


I lördags kom svärfar på en visit, han hade även köpt blöjor åt oss..cirkus 400 st :D Tackitack! Inte roligt att köpa så glada blev vi!

Sen åkte vi alla ut till mamma och där grillade vi i det fina vädret med mina syskon, brorsans tjej o barn. Trevligt trevligt!


Igår åkte Felicia till sin pappa igen, hon har varit här 3 veckor så nu är det tyst igen. Vi har bestämt att hon ska vara 2 veckor i stöten nu, för som regel är det ju varannan vecka vi haft, men vi (Felicia själv) tycker det blir hattigt. Hon kommer just in hos den ena föräldern så är det dags att åka igen.

Vi får testa så å se vad hon tycker. Skönt är iaf att jag o hennes pappa har en bra dialog!


Idag blir det bebisdate här på byns nyöppnade Cafe'. Lite roligt, o vi som ska träffas fick alla våra bebbar i februari, det är babyboom här i Hallsta i år o tydligen Ännu flera som kommer få nästa år enligt BM. Roligt!

Cafe't heter Minnahs, efter byns lokala kändis som var med i Idol.


Nu vaknade skruttan..skriver mer sen kanske!


Hoppas ni får en fin dag!


 


Av bidrottning - 5 maj 2011 10:01

Å första badet som hon njöt av faktiskt :)

Annars har det mest varit gallskrik & fara för hennes liv..har hon låtit som iaf ;)


  Å så en bild på världens bästa storasyster och skitungen ;)

Ni skulle se Felcicia, hur hon håller på med henne och värnar om henne. Då skulle ni förstå vad jag menar  

 

Av bidrottning - 2 maj 2011 14:35

Nu jäklar !! Banne mig ! En gång för alla så ska jag få bort alla mina kilon nu, ja de som är för många alltså :)Å det är ju endel.

Men nu när jag ammar så borde jag ju passa på. Lättare att gå ner i vikt då ju.

Jag ska inte banta, bara.. eh inte så bara.. slopa chips,godis,läsk,kakor,bullar mm.

Har köpt hem godis från viktväktarna till kaffet. Det funkade bra sist, för jag måste ha nåt till kaffet, o kaffe måste jag ha varje dag! Så då tar jag en chokladbar till, 2 ggr om dan. Sen ska jag laga viktväktarmat, inte räkna points o så utan äta nyttigare o så gå en promenad varje dag. Jag har fortfarande inte hämtat mig efter blodförlusten, det kunde ta lång tid sa läkarna, så nå vidare långa promenader kan jag inte ta ännu, men bättre än inget iaf.

 

Vägrar se ut såhär längre !

Vill bli pigg, smidig och kunna vara med mina barn fullt ut !

Slippa det höga blodtrycket och återigen, kunna få på mig de kläder jag tycker är snygga! Känna mig snygg ! Wow! Vilken känsla :)

Japp så får det bli! :)

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards