Miss bidrottning

Alla inlägg under maj 2011

Av bidrottning - 18 maj 2011 08:41

Idag vaknade vi till strålande solsken igen :) Det stör ju inte humöret direkt.

Å natten har varit toppen ! Lovisa somnade 18.30 igår och vaknade för mat 03.30 Sen sov vi vidare till 06 då vi väckte storasyster. Hon har förövrigt blivit riktigt trött på mornarna, därför fick hon lägga sig 20 igår kväll, men lika trött idag för det. Fick säga till henne 3 ggr o den 3e på skarpen, inte så lätt att amma Lovisa medans man ska gå o säga till Felicia hela tiden att hon ska gå upp. Hon har ju en buss att passa med. Men hon hann med idag också:)


Nu sover Lovisa igen, sen en timme tillbaka. Jag är inte van att hon sover såhär mkt, det har hållt i sig i 3 dagar nu, hon är allmänt nöjd. Ligger i min famn o filosoferar bara, känns konstigt, men mysigt :)

Sen har hon börjat med en ny grej, när jag kommer ur hennes synfält så blir hon jätte ledsen, underläppen börjar darra först o sen kommer gråten..sötisen.


Idag har de en megavisning :) nere på vårt lokala cafe', Minnahs. Det är Mykidoo, Blingo & Me & I som visar upp sina kollektioner.

Vi får se om vi åker ner o kikar, beror på vad chefen är på för humör det.


Just för tillfället körs det en maskin tvätt här hemma, som ska hängas ut sen. Jag passar på att tvätta såna här fina dagar, är ljuvligt att kunna hänga ut tvätten, den känns så mkt fräschare då !


På återseende !

 

Av bidrottning - 16 maj 2011 14:37

Nån timme senare, efter matning har hon bytt sovplats ;)

Nån som sa idag att de växer när de sover mkt..:)
    

Av bidrottning - 16 maj 2011 14:18

Shit vad Felicia har mkt grejjer i skolan den här veckan, när man är ensam hemma med en bebbe så är det ju inte super lätt att skjutsa o ha sig när som helst. Jag fattar inte hur föräldrar gör som jobbar? Jag tycker lärarna verkar ta för givet att man kan skjutsa hit o dit..Cykel ska med, lämnas/hämtas vid IP, fotbollsturnering.

Ja de kan inte ha många lektioner den här veckan.

Sen på fredag efter skolan så ska hon på träningsläger i fotbollen. Då ska hon sova där också till lördagen. Ja inte blir det mindre att göra när barnen blir äldre :) Men det är roligt samtidigt, men ibland kan det bli lite mycket..som nu!


 

Av bidrottning - 16 maj 2011 08:01

Igår blev tjejen 11 veckor, huj vad det går! :)

Hittade ett litet roligt konsept här inne som jag snodde :)


Lovisa just nu:


Tycker om:
Leka tungleken med mamma, gunga hos pappa, ligga på skötbordet o prata med mobilen, gunga i sin gunga, prata med storasyster.


Tycker inte om: Att vänta på maten, bli väckt, bäras i bärsele,ligga på mage.


Kan: Le, jollra,leka med sina händer,skratta högt(ibland)


Övar på: Bli starkare i nacken, skratta högt, komma åt figurerna i baygymmet


Smeknamn: Lovis, Lovifisian, grodan, bebban



Av bidrottning - 15 maj 2011 13:49

Jag har en förkärlek till kesella, å då helst kesella vanilj. Den är supergod med ett digestivekex o lite bär på toppen, som blåbär,hallon,jordgubbar.
När jag tidigare idag såg att man kan bli testpilot för ett par nya kesellasmaker tvekade jag inte att ansöka, så nu hoppas jag att jag blir antagen! :)

Smakerna som gäller är dessa! Rabarber & Hallon

Är du lika förtjust i kesella som jag är? Vill du också bli testpilot?  Gå in här o kika:  http://smartsontestpilot.se/arla-koket-kesella/bli-testpilot/
http://www.youtube.com/watch?v=qVjK6d3cNi0





Av bidrottning - 14 maj 2011 21:23

Jag måste bara skriva om en liten episod som blev natten som var.

Jag hade ammat min lilla tös och satt o gosade lite med henne efter rapning o innan jag skulle lägga henne i sängen igen.

Det var ett sånt ögonblick, första riktiga gången som hon också verkligen njöt utav att gosa med mig.

Hon låg på mitt bröst, gosade liksom upp sitt ansikte mot min hals o så låg hon o lät " mmm"   Det var en kärlek som vällde upp inom mig då, som man bara kan känna till sina barn, känslorna är omöjliga att beskriva.

 

Hon har också börjat att gosa ner ansiktet i bröstet på mig o sen bökar hon liksom runt med sitt ansikte tryckt mot mitt bröst, ofta när hon är trött. Likaså har hon börjat att gnugga i ögonen med knytna nävar när hon blir trött, hon är så söt då!

 

Iallafall, när vi hade sådär gosigt inatt så kom mina tankar kring graviditeten med Lovisa, när jag trodde jag hade fått missfall. Alla blödningar jag hade. Tänk om inte skruttan hade kommit till oss!

Då rann en tår på min kind, jag pussade Lovisa på huvudet o sa "mamma älskar dig"

 

Av bidrottning - 13 maj 2011 08:31

som inte har något gott med sig:)

Det går inte att komma in på facebook!! *paniiik kände jag först* Det har liksom blivit min lilla tradition här hemma när Lovisa tar sin morgonlur. Men sen kom jag på att jag ju kunde passa på att städa badrummet istället, så nu är det gjort! :) Känns ju mkt bättre än om jag hade setat på fejjan hela hennes sovstund. Men nu ÄR badrummet städat och jag kommer fortfarande inte in!!? Ta en kaffe då!

Idag är det fredag btw! :D Har karln hemma 2 dagar snart*tjohoo*

Ovido - Quiz & Flashcards