Miss bidrottning

Alla inlägg den 9 januari 2011

Av bidrottning - 9 januari 2011 13:29

Fy fan vilka dagar detta har varit !

För att inte prata om dödliga sjukdomar så är tamefan magsjuka det värsta man(jag) kan råka ut för!! Jag blir som ett barn på nytt...

 

Jag mår fortfarande illa, men har börjat känna hunger och får behålla det jag äter, bara att jag får en jäkla magknip efteråt.

Jag är fortfarande trött och matt, men tacka fan för det, har inte ätit sen i onsdags eftermiddag..så de 3 kilon jag gått upp i graviditeten har försvunnit, så nu har jag snarare gått ner nått kilo.

 

Sen den här jäkla yrseln som jag haft också, det började ju med det, några dagar innan magen satte fart..den kan jag också fortfarande känna av lite..men nu kan det ju lika gärna vara en biverkning utav medicinen jag äter..

 

Inatt var första natten jag kunde sova hyfsat också, riktigt skönt ! Annars har jag vankat mellan toan, sovrummet och soffan.

Jag kan nämligen inte ligga på våran madrass i sängen längre, får såna sammandragningar..ont i ländryggen..ja som mensvärk! *tempurmadrass är inte alltid bra*

Så därför har jag fått legat i soffan som är mjukare, men inte skön i längden kan jag meddela.

Men så kom Johan med den briljanta iden igår att vi kunde lägga på madrassen från gästsängen..å som jag sov ! Inte ont heller direkt..med hjälp utav värmekudden försvann det iaf.


Imorgon skulle min kompis från Falun ha kommit hit, men nu funkar ju inte det  Jag vill gärna orka göra lite mera än att ligga i soffan. Det känns så himla trist, nästintill deprimerande!! Vi träffas inte ofta o hon hade tagit ledigt från jobbet o allt !

 

Det här blev ett riktigt klagoinlägg..men det har inte varit annat sista dagarna heller...Read it or leave it!

Ovido - Quiz & Flashcards