Miss bidrottning

Alla inlägg den 27 januari 2011

Av bidrottning - 27 januari 2011 12:32

Skulle till Bm idag o ta ett nytt blodtryck, började äta medicinen i tisdagskväll så lite väl tidigt kan jag väl tycka att det är, för att man ska märka nån riktig skillnad, men det kanske var mkt för att kolla så det inte hade blivit värre också.

När jag kom dit så stog det en fin lapp på dörren " Ni som har tid här idag kontakta vårdcentralen 1 trappa ner" misstänkte att hon var sjuk..o så var fallet.

Åååh behövs verkligen inte såna saker för att mitt tryck ska stiga!

 

Ja ja, fick iaf komma in till Kicki, som jag känt sen..ja urminnes tider..då hon försökte tvinga ner sån där äcklig pinne i halsen på mig då jag var liten :P henne har jag sparkat många gånger på smalbenet..hehe..

Hon kunde ju inte göra mer än att ta trycket, så det var tur att det bara var det jag skulle göra..efter vila i 5 minuter så visade det 157/101 och en puls på 84.

Höögt undertryck! Men mot i tisdags var det ju lägre, då låg jag på 115.

Det andra trycket var då på 171, så det var ju lägre..å pulsen i tisdags låg på 133..å idag 84. Så det kanske går åt rätt håll iaf..får man hoppas.

Det kändes lite kymigt att inte ha BM där att rådfråga, om det skulle kollas upp extra igen, inne på Danderyd.

Kicki rådde mig att ringa dit jag var i tisdags, så det gjorde jag då jag kom hem. Men efter endel frågor till mig så tyckte barnmorskan där att det visade OK ändå och jag ska ju dit på tisdag.

 

Det var dagens uppdatering ang mitt omtalade blodtryck!

  
Annars så skiner solen fint här idag! Det är en riktig vårdag, förrutom lite för kallt då..Nu tänkte jag slänga i en maskin med bebiskläder, som stått o väntat på att få bli tvättade en längre stund. Sen efter det ska jag unna mig en kärleksmums:P
I eftermiddag ville Felicia vara med o vika in bebiskläderna i byrån, så det ska vi göra då..om jag är på samma humör ;)


Mådde fruktansvärt illa inatt !! Å får sammandragningar när jag ligger ner nu igen, som en molande mensvärk, så det blev till att ta en alvedon inatt för  att kunna somna om. Ligger ju som en uggla o ugglar ca 2 timmar om natten, inget annat, bara vaknar o kan inte somna om. Är det detta som kallas vaknattsträning eller? Haha..

Ovido - Quiz & Flashcards