Miss bidrottning

Alla inlägg den 28 januari 2011

Av bidrottning - 28 januari 2011 14:45

Första gången..på ja, vad kan det vara..inte har hon varit sjuk sen hon började 4an iaf..så det är ett bra tag sen. Ja det är Felicia jag pratar om alltså.

Igår när hon kom hem från skolan så var hon riktigt blek och frös som bara den..hon är en sån som aldrig kan erkänna att hon känner sig dålig, fått efter morfar antar jag.

Visst det är väl bra men ibland måste man inse!!

Men inte erkände hon det inte, även fast man som mamma ser sånt där plättlätt
Runt 18.30 igår frågade hon om hon fick gå o vila lite på vår säng, som heller aldrig händer. Efter 5 röda så sov hon ju, när jag sen väckte henne så hade hon feber, så då bestämde jag att hon skulle bli hemma från skolan idag. Det var ju inte populärt, det värsta hon vet, hon gillar inte att missa saker som de gör där.

Men en dag händer det inte så mkt på.

Idag när hon vaknade så hade hade hon ingen feber, bara den där envisa hostan.

Hon var även bjuden på tjejmiddag ikväll så visst förstår jag att hon inte är glad..men såhär blir det ibland. Imorrn är det ett annat party hon är bjuden på, får hoppas hon kan gå på det istället !

Just nu tittar vi på Julfritt, en skön slappfilm.

  
Skönt med fredag, då får jag/vi har Johan hemma i 2 dagar. Han har förresten bytt arbetsort nu, så istället för att ha 10 mil till jobbet enkel resa så har han 4:) Det är stor skillnad för honom, hoppas han får bli kvar där ett bra tag!


Ikväll ska vi äta min favvorätt..pommes,bea,lövbiff o fetasallad :D

I just lööve it!

Sen tänkte vi göra en lite nyttigare variant till Let's Dance..då blir det fruktsallad o glass. Men imorrn åker nog chipsen fram ;D det kan ju inte gå en helg utan chips för bövelen!! Även om inte jag äter speciellt mkt nu för tiden..pga min berömda heartburn ...


imorrn skulle jag,mamma o syrran ha åkt till Ikea, men när mitt blodtryck nu beter sig som det gör så tyckte jag att det kändes dumt att åka dit så jag har skrivit en lista idag på det sista som behövs, så får min käre mor köpa det imorrn. Idag vek Felicia o jag in bebiskläderna i byrån och sen har jag tvättat det sista. Har beställt några fler amningsbehåar också, så snart är jag beredd :)


Här kommer ett kort på magen, sett från mitt håll :) taget igår. Idag är vi i vecka 33+0
  
Hoppas ni får en riktigt trevlig fredagskväll  

Ovido - Quiz & Flashcards