Miss bidrottning

Alla inlägg den 17 januari 2011

Av bidrottning - 17 januari 2011 08:52

Godmorgon, måndag igen då!
Här visade temrometern i bilen imorse +5 grader, underbart enligt mig! Gör inget att lite snö smälter, helst det på taket. Men allt är nästan borta nu :)

Det värsta är att det blir sån isgata! Skridskorna PÅ innan man går ut!
Vi har en rätt lång uppfart, det gällde att hålla tungan rätt i mun, bilen halkade hit o dit o ville ju INTE hamna i en snödriva. Men det gick bra ! :)

 

Inatt var ingen bra natt..först var det stört omöjligt att somna..sen hittade jag ingen ställning som passade..efter ett tag började ryggen o magen mola..ja förvärkar har jag hört att det är. Riktigt drygt, efter nån timme gick jag upp o tog ett par alvedon, då somnade jag rätt så snabbt! Men dock lite väl sent, klockan var väl runt 02, å så ringde klockan 06.30


Felicia valde att stanna här några dagar till så det var bara att gå upp och köra henne till skolan.

Men sen ska jag inte göra mycket idag vilket är skönt!
Ett MÅSTE är att fixa mer halsbrännetabletter för det är sluut! Så nu får jag gå på samarin tills jag har ork att åka...


Nu sparkar bebis på bra i magen, men det märks att det har blivit trängre, för det är mer buffar nu och jag känner inte av henne lika ofta.

Ska bli så intressant med UL på måndag igen, se hur stor hon är :) Nog tror jag hon ligger lite över normalvärdet allt.


För övrigt så har jag blivit kär i den här sänghimmeln, vill bara HA!
Visst skulle den vara fin över spjälsängen? :)

  


På återseende!


Av bidrottning - 17 januari 2011 07:28

Jag hörde den här underbara låten på nyhetsmorgon just..vilken text !

Tårarna strömmade på en gång, såhär på morgonkvisten ;)

Vilka starka ord..känslor..och Felicia, jag kommer alltid finnas för dig   Jag blir alldeles orolig i hjärteroten när jag tänker på vad mkt jobbigt som väntar min dotter framöver, med allt vad tonåren innebär. Men det som glädjer mig är att det kommer vara mkt glädje o kärlek också :)

Min innersta önskan och det är även något jag säger till henne ofta..att hon alltid ska våga komma o berätta för mig hur hon känner o tycker..oavsett vad det handlar om.


Lyssna på texten!

Ovido - Quiz & Flashcards