Miss bidrottning

Alla inlägg den 19 januari 2011

Av bidrottning - 19 januari 2011 13:04

Idag skiner solen här, från en klarblå himmel, det är inte annat än att jag känner av lite vårkänslor  Även fast minusgraderna hade kommit tillbaka imorse, men termometern visade -3 så det är överkomligt!

Det mesta utav snön har smält på taken, lite kvar på stallet bara, det är så skönt för jag blir så nojjig när det är drivor på taken..å så ska Johan upp där o skotta..nej gillar inte.


Annars då?

Trött, tröttare tröttast!!

Jag förstår inte! Orkar tamesjutton ingenting, o gör jag nåt så kommer det där dova illamåendet. Tror jag har endel fibro i kroppen nu med så det spär väl på antar jag.

Igår var jag in till psykologen och hon tyckte nog jag var skit trist! HAaha!

Jag hade sovit ungefär 3 timmar på natten innan så jag svarade mest JA och NEJ på hennes frågor..var så trött så jag var helt vimmelkantig!! Jag var ingen bra bilförare den dagen tror jag.

Nu ska jag träffa henne 1 gång/månad, känner inte att jag behöver mera. Imorgon börjar KBT-gruppen mot panikångest också, så jag kommer ha fullt upp med den.


Idag åker Felicia till sin pappa efter skolan, hon stannade här några extra dagar men det känns ju alltid lite extra trist då hon ska åka dit..tårarna rann när hon hade stängt bildörren imorse och jag åkte ifrån skolan..även fast jag vet att jag får träffa henne på söndag igen.

Å vi har haft såhär i snart 8 år! Jag kommer aldrig vänja mig vid detta.


Något som känns kul är att hon börjar se fram emot att bebisen ska komma nu :) Tidigare har hon varit lite anti, eftersom hon har fått 3 syskon hos sin pappa i rätt så rask takt så har hon tyckt det har varit skönt att vara ensam här, men nu börjar det ändras. Hon ville vara med sen o fixa med bebiskläderna o så:)


Imorgon kommer min snälla mamma hit. Hon vet hur dåligt jag mår över att inte kunna städa ordentligt..ja jag vet, jag är sjuk i huvudet som hänger upp mig på såna saker!! För det är ju inte så att Johan inte städar, det gör han!! Men det där grundliga, som att skura riktigt..ja ni vet, kvinnor är ju annorlunda där ;)
Då ringde hon iaf i förra veckan och frågade om jag ville att hon skulle ta semester torsd-fred för att komma hit och göra lite såna grejjer..jag sa såklart nej! Ta semester för min skull, för en sån sak..men hon stod på sig..så javisst!

Hon har väl sett på mig hur trött jag är med..så då får jag lite sällskap här hemma i slutet av veckan:)

Nej, annars har jag inte så mkt att berätta..5 dagar kvar tills vi får se vår lilla pluttfia igen! Ska på UL på måndag :) Spännande! Jag såg en tjejs ul-bilder, som hade varit in i samma vecka o vilken skillnad på bilder! Det VAR ju en bebis där inne!! :D ska bli intressant att se hur stor hon är.


Nu ska jag äta lite fil o flingor(standard för mig) o sen förbereda middagen för ikväll, Ost & Skinkpaj blir det. Å istället för att stå i eftermiddag då jag är dödstrött o mår illa så kan jag ju göra den nu :) smarting jag är va? ;)


Fy vilket svammel!! Skrev jag nåt vettigt??



  

Ovido - Quiz & Flashcards