Miss bidrottning

Direktlänk till inlägg 17 september 2010

Fisguiden

Av bidrottning - 17 september 2010 16:30


Prutten
Den vanliga, korta, ofarliga och lätt komiska varianten. Roar små barn. Blir pinsam i kyrkor och andra tysta lokaler. Döljs med lätt hostning.


Smygaren
Ofarlig. Tyst och luktfri. Inleds med magknip och kan därför planeras och dras iväg omärkligt genom att man vrider lite på kroppen. En harkling döljer lätt eventuella ljudeffekter. Uppträder när man sitter ensam och ser på fotbollsextra eller bingolotto, har femton par rena kalsonger bredvid sig samt 3 meter till muggen, jämför med “stänkfjärten”.


Trevlig Helg ! :)


Lönnmördaren
Lömsk, tyst och dödlig. Varnar med magknip och förväxlas därför lätt med “smygaren” men överraskar sedan med sin dödliga lukt när det är för sent. Avslöjar dess bättre inte den skyldige. Dyker upp när man har gäster eller själv är gäst.


Äggmöken
Liknar “lönnmördaren” och “smygaren”, är oväntat illaluktande och dessutom ljudlig så att ingen misstar sig på den skyldige. När man tror att man lugnt kan dra iväg sin fjärde “smygare” för kvällen så förvandlar den sig blixtsnabbt till en “äggmök”. Kan ej döljas med hjälp av en hostning.


Stänkfjärten
Överraskande och ytterst otrevlig. Kräver omedelbart toalettbesök och kalsongbyte men inträffar givetvis när toaletter är svåråtkomliga och när närmaste rena kalsong finns 10 mil bort. Pendeltåg, biosalonger, småbåtar m.fl är vanliga ställen där “stänkfjärten” helst förekommer. Har en otrevlig bieffekt att lukta länge.


Alkolåset
Har sitt ursprung i mäktiga jäsningsprocesser. Långvarig och ljudlig. Känns av i god tid och varnar även med konstiga ljud. Kan därför lämpligen avsläppas utomhus eller på muggen om man föredrar spännande eko-effekter.


Ärtsoppan
Tar aldrig slut. Påminner mest om tungt artilleri. Kommer sig av olämplig föda. Kan därför undvikas genom god planering. Medför annars inställda middagar och biobesök mm. Uppträder oväntat då vännerna bjudit på “något exotiskt från Turkiet” till middag.


Knallskottet
Rolig effekt vid nyårsfirande. Annars inte rolig. Oftast luktfri men desto ljudligare. Avslöjar direkt den skyldige med sitt skarpa ljud. Åtföljs av fnitter eller rena gapflabb. Dyker oväntat upp vid ansträngning, framåtböjningar mm, t.ex när man skall hjälpa en vacker flicka med hennes bagage på Arlanda, eller stiga in i en taxi med Hanna Graf.


Brakskiten
Överraskar och är ljudlig som “knallskottet” men är mer utdragen. Låter helt enkelt otrevlig. Behöver inte lukta illa. Väcker i allmänhet kommentarer i stil med: “För h-e! vad håller du på med? Gå på muggen för f-n!”


Benvärmaren
En klassiker. Innehåller ofantliga mängder varm naturgas. Sprider sig långsamt nedåt. Kan vara skön att lägga av utomhus kalla dagar, annars obehaglig.


Slappröven
En märklig och lite ovanlig variant. Utdragen. Varierar i tonhöjd och karaktär genom att inleda med ett högt knatter och sedan avsluta med ett dovt fladdrande ljud. Avnjutes bäst i skogshuggarkojor en torsdagskväll.


Oskulden
Utdragen som “slappröven” men gäll och vass. Inleds med ett ljust utdraget knatter och avslutas med ett pip.




Svidaren
En lurig rackare. Liknar “stänkfjärten” men är långsammare och kan därför hejdas innan alltför stor skada skett. Kräver dock besök på muggen inom närmaste tiden för att inte ge upphov till babianarsle. Tar man inte “svidaren” på allvar kan man senare råka ut för en “stänkfjärt”.














 
 
Terese

Terese

17 september 2010 21:08

Prutten: Roar små barn....hehe...inte bara små barn utan vuxna också :-D

Lite roligt det här med fisar, finns många varianter! Fiser du öppet inför din sambo? Vet att det finns många tjejer som inte gör det. Själv fiser jag hej vilt härhemma, stackars Niklas...haha.

Kramar

http://teresedenrara.blogg.se

 
Ellen

Ellen

17 september 2010 21:25

Haha Linda, så underbart :D Tack för dagens skratt. Har läst en liknande fast med skitar - kolla här... http://hem.passagen.se/lady_wolf/kompletta_skitguiden.htm Det pinsamma är väl att man faktiskt har upplevt alla varianter ;) Kram

http://ellisonscrap.blogspot.com

 
Ingen bild

Trean

17 september 2010 23:17

Ligger här med snarkande barn runt mig och fnittrar hysteriskt. Hahaha, den var ju sjukt kul...kanske mest för att man känner igen dem alla...

jag är en sån som "INTE FISER"...moget va? :)

 
Ingen bild

Malin

18 september 2010 11:27

Haha, ja tänk vad detta kan roa allamänniskor, gamla som unga :)
Jag är oxå en sån som inte fiser alls, hihi:D
Jag vill oxå ha svar på samma fråga som Terese :)

Kramen

 
LInda

LInda

18 september 2010 11:35

Malin: Haha, jag ja !! Ja jag fiser hej friskt inför Johan..hehe..nästan värre än han :P

Blidde inga kakor, han tänkte göra men jag är inte sugen idag.

http://bidrottning.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bidrottning - 27 oktober 2011 17:59

http://vimsmaja.blogg.se    

Av bidrottning - 25 oktober 2011 09:44


Snart flyttar jag! Håll utkik efter den nya adressen .     ...

Av bidrottning - 24 oktober 2011 08:32


Nu behöver jag verkligen hjälp här inne. De har breddat  headern och jag behöver göra en ny design! Men kan jag det? NEJ! I need some help!! Please! Vill göra om den helt på en gång.   Någon som är duktig på att designa bloggar?   ...

Av bidrottning - 21 oktober 2011 18:20

Johan Alander..det var inte så länge sedan som jag fick upp ögonen för honom. Han var med på Efter 10 med Malou..vilken historia han berättade. Ingen lätt uppväxt där inte...Han har skirivit en bok också, om sin uppväxt, den är ett måste för mig att ...

Av bidrottning - 18 oktober 2011 11:35

Jag vill bara tipsa om en grejGroupon! En sajt där man kan få upp till 70% rabatt på allt mellan himmel o jord..från husgeråd till upplevelser.Som häromdagen tex..då fick jag ett erbjudande om en klippning,färgning/slingning & hårspa(huvudmassage mm)...

Ovido - Quiz & Flashcards