Miss bidrottning

Direktlänk till inlägg 29 januari 2011

Babynest

Av bidrottning - 29 januari 2011 22:20

Häromdagen då vi var på Danderyd så sprang vi på info om denna;
http://www.babynest.se/
Jag har länge tänkt i huvudet att jag skulle vilja ha nåt sånt här, men inte hittat den som känts riktigt rätt. Men här gjorde jag det! Kolla in länken ovan.

 

Minns då Felicia var nyfödd o låg mellan oss i sängen, man var rädd att lägga sig på henne och när låg så åkte hon intill en för att madrassen lutade ner mot mig liksom..ja ni förstår säkert :)

 

På så vis verkar denna riktigt praktisk!

 

Sen är den ju lite mer ombonad i början då de är pytte..lite som i magen  
Det blir en doft de känner igen och..ja..den känns bra helt enkelt tycker jag.


Nu ska jag försöka andas igen efter att ha mulat en massa chips o dipp   
Vi slötittar på filmen "Så olika" på fyran, jag ahde nog större förväntningar på den än vad den kan erbjuda mig..men men..är glad att jag kan vara vaken längre än till 21 ikväll :)

 

 
 
Cornelia

Cornelia

30 januari 2011 05:10

En sån där verkar ju superpraktisk, har du beställt en eller?
Jag var så rädd för att lägga mig på barnet i början av min nannykarriär men jag låg blickstilla hela nattne, nåt jag inte brukar göra om man säger så. Är nog mycket undermedvetet skulle jag tro för ligger fortfarande lika stilla fastän jag sover mer oroligt nu på senare år pga HONOM ja du vet.

Jag tittade oxå lite på denf ilme men tycker som du där så gav upp den sen och valde en gammal klassiker som jag gillar skarpt; "Crocodile Dundee" dem kan jag se om ett antal gge dock är ettan bäst.

Håller med dig även ang "Let´s dance" trist att de åkt ut och jag trodde då att iaf Bagge skulle bli en favvo för många där då han är så folkkär.

Haha mulat en massa chips, har nog aldrig hört det innan, alltid lär man sig nåt nytt du :P

Såg att även du har en jobbig natt, hoppas du kunnat sova lite mer.
Önskar dig en bra söndag!
Kramar i massor!

http://www.anglavingarochappelskruttar.blogg.se

 
Ellen

Ellen

30 januari 2011 10:29

Så smart! Den kommer förmodligen bli riktigt omtyckt :) Min katt har en liknande (fast mindre och för djur såklart) och hon älskar den. Var man än lägger den så lägger hon sig i den och sover sen ihoprullad hur länge som helst :) Kram

http://ellisonscrap.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bidrottning - 27 oktober 2011 17:59

http://vimsmaja.blogg.se    

Av bidrottning - 25 oktober 2011 09:44


Snart flyttar jag! Håll utkik efter den nya adressen .     ...

Av bidrottning - 24 oktober 2011 08:32


Nu behöver jag verkligen hjälp här inne. De har breddat  headern och jag behöver göra en ny design! Men kan jag det? NEJ! I need some help!! Please! Vill göra om den helt på en gång.   Någon som är duktig på att designa bloggar?   ...

Av bidrottning - 21 oktober 2011 18:20

Johan Alander..det var inte så länge sedan som jag fick upp ögonen för honom. Han var med på Efter 10 med Malou..vilken historia han berättade. Ingen lätt uppväxt där inte...Han har skirivit en bok också, om sin uppväxt, den är ett måste för mig att ...

Av bidrottning - 18 oktober 2011 11:35

Jag vill bara tipsa om en grejGroupon! En sajt där man kan få upp till 70% rabatt på allt mellan himmel o jord..från husgeråd till upplevelser.Som häromdagen tex..då fick jag ett erbjudande om en klippning,färgning/slingning & hårspa(huvudmassage mm)...

Ovido - Quiz & Flashcards