Miss bidrottning

Alla inlägg den 4 maj 2010

Av bidrottning - 4 maj 2010 17:22

Idag har jag varit riktigt slut, hela jag.

Somnade o sov 3 timmar i soffan !! Vaknade av att en bil körde upp på infarten till oss..jag tror alla passar på att komma när jag ligger o trynar i soffan :P tur man har hundar som skäller så man hinner vakna till lite iaf :)

Det var en tjej som kom med blomsterbud till Johan :) från proffice som rekryterade honom till det nya jobbet. Det var gulligt av dom tycker jag, verkligen en fin gest.
Å riktigt fin var buketten, blommorna går i gult o orange, så nu står de bredvid den andra buketten han fick från Sandvik..å doftar lika gott !

Det är inte klokt vad glad man blir av blommor, blommor som inte ens är till en själv, haha

 

Jag skrev på viktväktarforumet idag om det där med vågen å då var det en tjej som skrev att det varit samma för henne å hon tipsade om golvet i badrummet :P

Hon, som jag har klinkerplattor i badrummet och att det kan bli ojämnt för vågen. Så numera ställer hon vågen på exakt samma kakelplattor varje gång..så nu har jag sett ut mina :D
Så får vi se..för på 12 timmar kan jag inte ha gått ner 1 kilo !!
Synd bara att det inte visade sig igår, när jag skulle skriva in resultatet i mitt diagram på vv-sidan. Stora problem jag har va !??


Annars så börjar jag längta endel till ett jobb nu,söker de som intresserar mig o som jag tror mig klara av med min fibromyalgikropp..det är inte så många ska ni veta.

Handläggaren jag har på arbetsförmedlingen är K A S S, han kan nog inte bry sig mindre än vad han gör. Pojkspoling på runt 20 bast !
Vad vet dom liksom??

Nä nu ska jag fixa det sista med middagen, blir ugnsstekt kyckling, sallad o currysås idag. Ris till de som vill.
Johan tar med sig Felicia hem, hon följde med en kompis hem efter skolan.
Imorrn åker hon till sin pappa*suck*

Tjing Tjing !!




Av bidrottning - 4 maj 2010 09:02

Ställde mig på vågen imorse, Efter frukost för att kika lite..på kul bara  

Vad visar den jäkeln ! Jo att jag har gått ner 1 kilo, men inte igår inte, då passade det inte..
Ja jag blir då inte klok på'an  

 
Ovido - Quiz & Flashcards