Miss bidrottning

Direktlänk till inlägg 7 maj 2010

NKV och ugnsbakade

Av bidrottning - 7 maj 2010 08:59

Ja det är vad som står på dagens agenda !
Kl 13 ska jag vara inne i Norrtälje, roslagens huvudstad:)
Där ska jag träffa en syokonsulent på NKV=Norrtälje Kommunala Vuxenutbildning, jag tänkte höra vad de har för olika vuxenutbildningar till hösten. Senaste anm.dag är 15 maj så det är ju i sista stund.

Eftersom jag var enormt skoltrött de två sista åren på gymnasiet så blev det inte mkt skola för mig då, en massa annat som intresserade och studenten tog jag inte heller*tar mig i örat*
Men jag var ORDENTLIGT skoltrött, är inte förrän NU, sisådär 13 år efteråt som jag börjar få en längtan till skolbänken igen. Men det är nog mest för att jag inte har någon som helst utbildning.
Ja hur som, så ska det bli intressant att se vad de har. Jag vill ju helst bli tandsköterksa, det har jag velat bli sen liten liten..


På vägen hem tänkte jag stanna till på Willys och köpa dessa:
   Endast 7,5% fett, det är ju ljuvligt för en chipsoman som mig :D
Vilken skillnad mot de annars 35% eller vad det brukar vara .


Förövrigt ställde jag mig på vågen imorse, hoppas HOPPAS den håller i sig till måndag :D:D:D

Förresten har ni sett volvos självbromsade bil? hahaha..osis!

Trevlig helg önskar jag er!!

 
 
Linda

Linda

7 maj 2010 10:23

haha ja dom bromsarna var ju väääldigt bra! hahahaha puckon!
Chipsen ser ju tokgoda ut, blev inte alls sugen... :)
Hoppas du hittar någon kul kurs, jag var också jätteskoltrött men hade tur å lyckades ta studenten iaf... men inga toppbetyg direkt!
Ha en skön fredag Linda!!!

http://lindamariette.blogspot.com

 
Louice

Louice

7 maj 2010 17:07

Nej maken är inte kräsen på mat utan han har genom gått en cancerbehandling som varade från maj-09-okt-09. Strålbehandling o operatoner. Hans cancer satt i tonsillen och det medför häftiga biverkningar då det är känsligt område att stråla. Han hade en period m sond o levde länge på bara näringsdrycker.
Nu går han på kontroll var tredje mån så han är inte friskförklarad. Det blir han först om fem år om inget dyker upp. Tyvärr så ska han in på u-rtg till veckan för att kolla motsatta sidan där han en knöl..
Ja, så allt detta gör att han har svårt äta viss mat. Kött är svårt, det fastnar i halsen. Dessutom så förstördes salivproduktionen i strålningen o det gör att det är knepigare äta viss mat. Man tänker inte på vad mkt man behöver saliven då man äter! Men utan den blir viss mat som cement i munnen.
Kram!

http://alni.wordpress.com

 
Ingen bild

Malin

7 maj 2010 17:17

Hallå där Linda :)
Jag har som du märkt varit lite frånvarande igen men nu har jag läst ikapp dina inlägg.
Jag har även uppdaterat min blogg.

Kul att du nu vill börja läsa igen då, är övertygad om att det är helt annat nu när man själv väljer det, Man klarar nog på så vis av det enklare.
Jag hoppas du också får en bra helg.
Kram kram!

 
Mija

Mija

7 maj 2010 19:01

Åh.
FINNS de där chipsen i affären redan?? Vilka affärer? VILL HAAAA!! Jag dör av godissug snart!! Det är sant, är så sjukt sugen..

Och du.
TANDSKÖTERSKA blir det! ;)

Du kan.
Du vill.
Du gört!
;)

http://mammamija.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bidrottning - 27 oktober 2011 17:59

http://vimsmaja.blogg.se    

Av bidrottning - 25 oktober 2011 09:44


Snart flyttar jag! Håll utkik efter den nya adressen .     ...

Av bidrottning - 24 oktober 2011 08:32


Nu behöver jag verkligen hjälp här inne. De har breddat  headern och jag behöver göra en ny design! Men kan jag det? NEJ! I need some help!! Please! Vill göra om den helt på en gång.   Någon som är duktig på att designa bloggar?   ...

Av bidrottning - 21 oktober 2011 18:20

Johan Alander..det var inte så länge sedan som jag fick upp ögonen för honom. Han var med på Efter 10 med Malou..vilken historia han berättade. Ingen lätt uppväxt där inte...Han har skirivit en bok också, om sin uppväxt, den är ett måste för mig att ...

Av bidrottning - 18 oktober 2011 11:35

Jag vill bara tipsa om en grejGroupon! En sajt där man kan få upp till 70% rabatt på allt mellan himmel o jord..från husgeråd till upplevelser.Som häromdagen tex..då fick jag ett erbjudande om en klippning,färgning/slingning & hårspa(huvudmassage mm)...

Ovido - Quiz & Flashcards