Miss bidrottning

Direktlänk till inlägg 29 november 2010

Dag 02 Min första kärlek

Av bidrottning - 29 november 2010 14:01

Jaha, jag har olika sorters första kärlek..det kan vara till ett djur eller till en pojke:) Men jag väljer pojken ;) för det var så gulligt nu när jag tänker tillbaka på det.


Jag kom ny till Grisslehamns skola. 12 år, så jag började i 6an. Förövrigt en utav de bästa, lyckligaste perioderna i mitt liv. Jag trivdes så underbart bra i den skolan ! Inte en sjukdag hade jag :)


Vem var då den här killen som stal mitt hjärta för första gången?
Han hette John, var 3 år yngre än mig så han gick i 3an:) i samma klass som min lillebror Viktor. De blev också bästa kompisar.
Jag har för mig att det kom en lapp till mig, från John där det stod; Får jag chans på dig? Sen två rutor där man skulle kryssa..JA...NEJ..
Haha...

Å jag kryssade ju då JA   
Vi var tillsammans ett helt år, ganska lång tid i den åldern då de flesta bytte killar/tjejer hela tiden, ja det var inte ens säkert att de bara hade en..haha.
Men vi höll ihop..John uppvaktade mig med sudd, parfym, pennor, olika sorters skrivblock, klistermärken..ja you name it


Jag minns första kyssen :) Vi hade ett litet hus på gårde hemma hos oss och där bestämde jag och en kompis(hon var tillsammans med Viktor då) att vi skulle ha fest :) på 10-12 åringars vis :)
Vi dansade tryckare minns jag, så stannade de andra upp coh sa Nu vill vi se en kyss, ni har varit tillsammans så länge nu:) Så vi kysstes för första gången inför dom :) Hihi..pirrar i magen bara jag tänker på det för jag minns hur jag kände :)


Ja även denna saga hade ju ett slut..å det var på sommarlovet, efter 6an. Då skulle jag börja i 7an och fick då lov att byta skola, till högstadiet. Medans John skulle ju gå kvar i Grisslehamnsskola. Han ringde till mig minns jag och sa att han ville göra slut, för vi skulle gå i olika skolor och inte träffas lika ofta. Sen visste han att jag skulle gillar äldre killar och skulle inte vilja ha med honom att göra efter ett tag. Ååå jag försökte verkligen övertyga honom om att det inte var så, jag var ju så kär. Minns att jag tvingade Viktor att ringa upp honom och be honom att inte göra slut :)
Men slut tog det och jag minns hur jag låg på mammas o pappas säng o bara hulkade, jag var så otroligt ledsen. Mamma satt där minns jag och försökte väl prata med mig, men resten utav det sommarlovet var verkligen förstört för mig.


Detta var min första kärlek och något jag alltid kommer att minnas   

 
 
Malin

Malin

29 november 2010 15:48

Hihi roligt att ta del av din första kärlek :)
Visst är det nåt man för alltid kommer att minnas.
Ni hade ingen kontakt alls sen då eller? Menar som kompisar eller så.

Hoppas du har en fin måndag, förstår du lär var slut efter din natt :s

Många kramar!

http://anglavingarochappelskruttar.blogg.se

 
Linda Bebislängtan

Linda Bebislängtan

29 november 2010 20:36

Hej
hur går det för dig med bebi och allt..är in lite då och då när jag hinner och såg att svärmor har gått bort. Så ledsen för er nu när det kommer en till liten som man vill ska växa upp tilsammans med mor och farföräldrar.
Hoppas att du mår bra iaf =)
Kram Linda & Ronja

http://www.lindabireseveriksson.blogg.se/bebislang

 
Terese

Terese

29 november 2010 22:52

Vilken söt berättelse. Nästan föreställer mig alla fjärilar i magen vid första kyssen och sorgen som blev när han gjorde slut. Man minns ju hur det kändes när man var i den åldern.

När du skrev om lappar kom jag att tänka på en lapp som jag fick också. Jag tror att jag gick i 3:an eller 4:an. Varje fredag delades det ut små brev från klasskompisar i klassen som hade lagts i en postlåda under veckan som hängde i klassrummet. Jag hade då fått ett litet brev från "klassens tönt" (Synd att säga så egentligen. Men den här killen var verkligen annorlunda i både sätt och utseende och sågs som skolans tönt. Hela hans familj var annorlunda). Där i brevet hade han ritat en brandbil, under hade han skrivit: Jag är kär i dig, får jag chans på dig. Jag ska bli brandman när jag blir stor.
Sedan skulle man kryssa i rutor Ja, Nej eller Kanske :-D Jag svarade Kanske för att jag tyckte synd om honom om jag svarade Nej....hihi.

Jag tror att den här killen, är den enda i klassen som jag inte har en aning om var han befinner sig eller vad han gör idag. Hade faktiskt varit intressant och fått se hur han ser ut nu och få veta om han blev brandman eller inte ;-)

Kram kram

http://teresedenrara.blogg.se

 
Ellen

Ellen

2 december 2010 21:17

Åh så härlig tid det var Linda! Och jag blev ihop med Calle för att han var kompis med brorsan =) Men sen blev det ju Jonny, som jag gjorde slut med i åttan för jag blev ju så kär i Tobbe ;) Haha vilka tider! Fast min första kärlek hette Eric och det var i trean/fyran ;) Första kyssen minns jag inte alls, det tycker jag är lite trist faktiskt!

http://ellisonscrap.blogspot.com

 
Ellen

Ellen

2 december 2010 21:32

Ja så mesiga vi var ;) Jag tror knappt jag hälsade på T. Men jag hoppades väl någonstans att det skulle vi bli två och då kunde jag ju inte vara upptagen ;) Haha Jag vet att jag nobbade J igen när vi var 18, då ville han bli tillsammans med mig igen, men han vågade inte visa att vi var ihop sa han så då sa jag att jag inte kunde vara ihop med honom.. haha. =)

http://ellisonscrap.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bidrottning - 27 oktober 2011 17:59

http://vimsmaja.blogg.se    

Av bidrottning - 25 oktober 2011 09:44


Snart flyttar jag! Håll utkik efter den nya adressen .     ...

Av bidrottning - 24 oktober 2011 08:32


Nu behöver jag verkligen hjälp här inne. De har breddat  headern och jag behöver göra en ny design! Men kan jag det? NEJ! I need some help!! Please! Vill göra om den helt på en gång.   Någon som är duktig på att designa bloggar?   ...

Av bidrottning - 21 oktober 2011 18:20

Johan Alander..det var inte så länge sedan som jag fick upp ögonen för honom. Han var med på Efter 10 med Malou..vilken historia han berättade. Ingen lätt uppväxt där inte...Han har skirivit en bok också, om sin uppväxt, den är ett måste för mig att ...

Av bidrottning - 18 oktober 2011 11:35

Jag vill bara tipsa om en grejGroupon! En sajt där man kan få upp till 70% rabatt på allt mellan himmel o jord..från husgeråd till upplevelser.Som häromdagen tex..då fick jag ett erbjudande om en klippning,färgning/slingning & hårspa(huvudmassage mm)...

Ovido - Quiz & Flashcards