Miss bidrottning

Direktlänk till inlägg 26 december 2010

Julen 2010

Av bidrottning - 26 december 2010 10:43

Jahapp ! Nu var 2010-års jul över då..jo det är annandag idag o fortfarande jul men jag tycker att när julafton är över så är julen över. :)

Den blev så lyckad som den alltid brukar bli, med trevligt sällkspa utav släkten ute hos mamma och riktigt god julmat, tomte och en massa paket.

Sjukt massa paket faktiskt, ändå så drar ju vi vuxna lott vilken vi ska köpa till, så Felicia och Evelina får ju det mesta utav dom. Å det var inte lite !


Evelinas favorit i jul blev alla pippisaker, hon lekte med dom hela tiden. Den där rackarns Tommy sprang o gömde sig hela tiden också..tillslut hittade vi honom hängd i lyftkranen   


För Felicia var det nog Polly Pocket, de satt hon och pysslade med.

Hon fick faktiskt mkt nyttigt i år, inte bara leksaker utan en hel del kläder också. Av tok-morfar fick hon en ny dator..det var ju alldeles för mkt enligt mig. Men nu får jag min för mig själv igen    Hon har börjat bli riktigt intresserad utav datorer, hon har skaffat msn o liknande. Hon tjatar om att skaffa Facebook men jag o hennes pappa har sagt ifrån..det finns ju trots allt en åldersgräns där och att sitta o ljuga o skriva in ett annat födelsedatum, vad lär man sitt barn då?

Men vi får väl se, hon lär väl säkert tjata till sig det snart..svårt det där.


I år var även svärfar med och firade med oss, jag tror han gillade det !

Bara det att han åt lite väl mkt mat så han blev lite dålig i magen på kvällen ...


Senare på kvällen spelade vi ett spel som heter Alias , det var riktigt roligt faktiskt ! Jag Johan o svärfar åkte hem vid 23 tiden, Felicia sov kvar hos mormor med alla andra, så där blev det nog rätt så trångt. Men finns det hjärterum  


Idag kommer pappa, Viktor m familj o Simon till oss på en liten middag. Ska bli roligt att träffa pappa under julen också, han har inte haft det så roligt sista tiden.

Vi tänkte bjuda på potatisgratäng, fläskfile m sallad. Till efterrätt vaniljpannacotta.

Men jag kommer dessvärre inte göra många knop idag, hade så fruktansvärt ont i ryggen o magen inatt !! Vet inte om det var nå slags värkar??

Funderade faktiskt ett tag på att ringa förlossningen..Men sen gick det över när jag satte mig upp och Johan värmde en värmekudde till mig som jag la på ryggen..somnade väl efter ett par timmar igen.

Kanske hade legat o tryckt på nån nerv? Ont hade jag iaf, som riktig mensvärk.

Tycker hon kan hålla sig där inne ett tag till iaf ! Vill inte ha 2010 bebis.


Hoppas ni alla har haft en mysig jul med nära o kära.


 
 
Terese

Terese

26 december 2010 23:09

Eftersom vi firar jul med både julmat, tomte och klappar i två dagar brukar inte jag tycka att julen är slut förrän juldagen har varit. Lite skönt faktiskt att inte behöva stressa överallt just på julafton utan vi kan dela upp det på två dagar.

Kul för F att få en egen dator, då behöver ni ju inte slåss om din längre :-D Här blev det också jättemycket julklappar, eller dyra klappar rättare sagt. Av svärföräldrarna får det alltid så mycket. Runt 5000 kr spenderar de var på barnbarnen! Men eftersom Filippa är såpass stor nu så har hon fått en lite dyrare sak istället för att få en massa leksaker. I år fick hon en platteve av dom plus en massa annat också förstås. Vilmer fick lite leksaker men för att kompensera summan så fick han pengar också. Vill ju inte att de köper en massa leksaker "bara för att" liksom.

Usch, inte skönt att känna sådär. Jag kan också ha så och det är ju förvärkar. Inte alls kul. Hoppas det känns bättre nu i alla fall!

Kramar

http://teresedenrara.blogg.se

 
Cornelia

Cornelia

27 december 2010 12:54

Mysigt ni haft det :)
Hon börjar bli stor nu tösen din, så det här med fb och allt är väl bara början ;)

Att du kände dig sådär är väl att det blivit lite för mycket kanske? Det tar ut sin rätt hur mysigt och trevligt man än har det ju.
Mår du bra idag?

Kramar!

http://anglavingarochappelskruttar.blogg.se

 
Terese

Terese

27 december 2010 13:30

Jag hade jättemycket förvärkar med Vilmer och de började redan runt v.25 Ett tag hade jag så ont så inte värktabletter hjälpte ens och då ringde jag till förlossningen. När jag beskrev hur det kändes så sa de att det var förvärkar. Man får ofta lättare förvärkar med andra barnet och det kan komma tidigt sa dom. Mot smärtan (som liknar kraftig mensvärk) skulle jag ta värktabletter. Är det så att smärtan inte lanar av någonting utan håller sig konstant hela tiden då ska man ringa in till förlossningen.

Jag känner själv den där mensvärksliknande smärtan ibland. Oftast om jag lägger mig på den sidan som det känns mest eller om jag är uppe och går för mycket.

Usch, vad hemskt för den där tjejen som ni köpte vagnen av. Hoppas det går bra för henne! Ja det är obehagligt med min bror. Han har ju aldrig haft ont tidigare någonstans och helt plötsligt får han så ont med domningar och annat att han blir körd till akuten där de först trodde han hade fått en hjärtinfarkt. Andra gången han fick åka in till akuten trodde de detsamma eftersom smärtan satt från huvudet ner mot armarna, bröstet och armarna hade domnat bort på honom.

Så jag håller tummarna för att de där undersökningarna inte ska visa på något hemskt!

Kramar

http://teresedenrara.blogg.se

 
Monica

Monica

28 december 2010 17:21

Låter inte kul med förvärkar, men är det inte så att ju mer förvärkar man har desto lättare går sedan förlossningen?
Låter som du annars hade en trevlig jul.
Jag brukar tycka att det är jul ända fram tills nyår, sedan redan nästa dag,1 jan, så plockas alla julsaker bort :)

http://katt-drottningen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bidrottning - 27 oktober 2011 17:59

http://vimsmaja.blogg.se    

Av bidrottning - 25 oktober 2011 09:44


Snart flyttar jag! Håll utkik efter den nya adressen .     ...

Av bidrottning - 24 oktober 2011 08:32


Nu behöver jag verkligen hjälp här inne. De har breddat  headern och jag behöver göra en ny design! Men kan jag det? NEJ! I need some help!! Please! Vill göra om den helt på en gång.   Någon som är duktig på att designa bloggar?   ...

Av bidrottning - 21 oktober 2011 18:20

Johan Alander..det var inte så länge sedan som jag fick upp ögonen för honom. Han var med på Efter 10 med Malou..vilken historia han berättade. Ingen lätt uppväxt där inte...Han har skirivit en bok också, om sin uppväxt, den är ett måste för mig att ...

Av bidrottning - 18 oktober 2011 11:35

Jag vill bara tipsa om en grejGroupon! En sajt där man kan få upp till 70% rabatt på allt mellan himmel o jord..från husgeråd till upplevelser.Som häromdagen tex..då fick jag ett erbjudande om en klippning,färgning/slingning & hårspa(huvudmassage mm)...

Ovido - Quiz & Flashcards