Direktlänk till inlägg 30 april 2010
Jag var inne hos www.56kilo.se och kikade, tycker hon har så fina bilder och MYCKET gott !
Hittade det här receptet på kycklingpaj, så den tänkte jag göra till middag här ikväll :)
6-8 pers
8 Pro Points per portion
Pajdegen:
200 g fullkornsdinkelmjöl
125 g kesella 1%
2 msk kallt vatten
50 g flytande smör
lite salt
Fyllning:
2 kycklingfiléer
1 purjolök
smör
1/2 tsk salt
(Knorr kycklingkrydda)
1 röd paprika
2 dl Arla Köket crème fraiche paprika & chili
3 ägg
2 dl Arla Köket riven ost, gratäng 24%
1-2 msk jalapenos, valfri styrka
Gör pajdegen, dvs blanda kesella, vatten, mjöl och flytande smör, låt vila i plastpåse i kylskåp minst 30 minuter. Sätt ugnen på 200 grader. Tryck ut degen i en pajform, nagga pajskalet och grädda i 10 min. Skär kycklingen i mindre bitar. Strimla purjolöken. Salta och stek kycklingen i smör i en stekpanna. Jag kryddade även lite med Knorr kycklingkrydda. Tillsätt purjolöken och låt den fräsa med. Låt svalna något. Kärna ur och tärna paprikan, lägg paprika och jalapenos i pannan. Vispa ihop äggen lätt för hand, vispa ner hälften av osten och creme fraiche. Blanda allt. Fördela blandningen i pajskalet och strö över resten av osten. Grädda i nedre delen av ugnen 35-40 min. Servera med sallad.
8 Pro Points per portion
Johan Alander..det var inte så länge sedan som jag fick upp ögonen för honom. Han var med på Efter 10 med Malou..vilken historia han berättade. Ingen lätt uppväxt där inte...Han har skirivit en bok också, om sin uppväxt, den är ett måste för mig att ...
Jag vill bara tipsa om en grejGroupon! En sajt där man kan få upp till 70% rabatt på allt mellan himmel o jord..från husgeråd till upplevelser.Som häromdagen tex..då fick jag ett erbjudande om en klippning,färgning/slingning & hårspa(huvudmassage mm)...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 | 8 |
9 |
10 |
11 |
|||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
|||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 | 29 |
30 | |||||
|