Miss bidrottning

Alla inlägg den 25 augusti 2010

Av bidrottning - 25 augusti 2010 15:32

Imorse då klockan ringde så sken solen och det var en härlig sensommar morgon, likaså förmiddagen..men sen lunch ungefär så har det varit grått o regnat här.
Blev så glad när Johan kom med posten o det visade sig att jag både hade fått ett paket från Cdon och Svenska Hjärtan filmerna jag beställde på tradera :)
Började att se Svenska Hjärtan, två avsnitt..sen blev jag så trött och fick lov att gå o lägga mig. Sov till 14.40 då Felicia kom hem från skolan. Det går kanon för henne att åka buss, hon tycker det är så roligt för det är fler barn som åker den också :)

Så trist bara, igår var hon till bokhandeln med Johan och köpte lite roliga saker till skolan, nu när hon fått egen bänk så är det ju roligare att ha lite olika pennor, sudd mm.
Så kommer hon hem idag o säger att en penna har blivit snodd, blir så ledsen :(
Att de inte kan få ha grejjerna för sig själva !!

Annars så har jag gjort lite nytta idag faktiskt :)
Hade en tid hos en jobbcouch idag, men det fanns ju int epå kartan att jag kunde ta mig dit ! Så nu tog jag tag i detta o ringde AF och sjukskrev mig, vill ju inte slösa på dessa dagar heller. Kan ju vara bra att ha efter mammaledigheten om inte annat, eller när jag KAN söka jobb! Å det kan jag ju inte nu.
Ja som sängvärmare eller nåt ;)

Får väl se hur lång tid det tar innan man får pengar fr FK bara...de kan ju strula rätt så bra ! Så nu är jag avskriven hos AF, den dan jag blir frisk ska jag gå dit o anmäla mig igen.

Tänkte lägga ut en bild här sen på hur soffan o fåtöljen blev, men då behövs det plockas lite på bordet först..hehe
Johan plockade av det igår o idag ser det ut som HELL igen !! :O
Felicias kommentar då hon kom hem;
Men mamma, skulle vi inte försöka ha fint på vardagsrummsbordet nu?

  

Ovido - Quiz & Flashcards