Miss bidrottning

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2010

Var till mamma en sväng....

Av bidrottning - 18 augusti 2010 11:45

...igår eftermiddag/kväll.
Jag blev så döless på att ligga här hemma, var skönt att komma ut dit :)
Det första hon sa var;Men! Så smal du har blivit !
Ha! Jaha....) Jo -2 kilo visar vågen men jag kanske har gått ner mer runt om, i mått..vem vet. Glad blev jag iaf :)

Vi fick middag där, grillat, kokt potatis och hennes egengjorda Gudomliga sås. Ja den heter så:) och är verkligen gudomlig!

Till efterätt fick vi bärpaj med vanlijsås..behöver inte säga att det var otroligt skönt att komma ut till mammsen för en stund va? Känna sig lite liten igen och känna sig trygg hos henne.

Tyvärr så började jag blöda där och håller på lite fortfarande, men bara lite.
Mycket gammalt blod i början, så man kan ju hoppas att det var den gamla blödningen som fanns i livmodern som kom ut. Och att det inte blivit någon ny!
Men jag har hört nu, att har man problem med moderkakan så ska man ta det otroligt försiktigt..fast det tyckte jag att jag gjorde igår.

Ja ja, inget ont har jag iaf så tyckte inte det var nödvändigt att åka in till Danderyd, avvaktar tills fredag då vi har tid för UL.


Idag står regnet som spön i backen, inte jobbigt att ligga i soffan idag inte :)

Adios Amigos!

 
 
Terese

Terese

18 augusti 2010 22:11

Vad kul att din mamma tyckte du blivit smal :-) Jag vet att när jag var gravid med Filippa sa både min mamma och min moster att jag hade blivit så smal (var nog då runt v.17-18), själv ville jag bara få gravidmagen. Jag ville inte vara smal...hihi. Men det var nog så att jag hade blivit smalare runtom så att säga och i ansiktet. Hade ju ändå "några" kilos övervikt då (mitt bmi låg på 29 då)

Åh alltid lika tryggt att komma hem till mamsen och äta god mat!! Skönt att du har henne att åka till ibland och vila upp dig.

Nu är det inte långt kvar till fredag då du ska på ul. Jag hoppas verkligen att allt ser bra ut då. Men, har du problem med moderkakan? Det var väl inte därifrån blödningen kom ifrån? Moderkakan bildas väl senare?

Imorgon är det min tur, då blir det ul. Håll en tumme för oss är du snäll! :-)

Hoppas allt är bra med dig annars!

Kramar

http://teresedenrara.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bidrottning - 27 oktober 2011 17:59

http://vimsmaja.blogg.se    

Av bidrottning - 25 oktober 2011 09:44


Snart flyttar jag! Håll utkik efter den nya adressen .     ...

Av bidrottning - 24 oktober 2011 08:32


Nu behöver jag verkligen hjälp här inne. De har breddat  headern och jag behöver göra en ny design! Men kan jag det? NEJ! I need some help!! Please! Vill göra om den helt på en gång.   Någon som är duktig på att designa bloggar?   ...

Av bidrottning - 21 oktober 2011 18:20

Johan Alander..det var inte så länge sedan som jag fick upp ögonen för honom. Han var med på Efter 10 med Malou..vilken historia han berättade. Ingen lätt uppväxt där inte...Han har skirivit en bok också, om sin uppväxt, den är ett måste för mig att ...

Av bidrottning - 18 oktober 2011 11:35

Jag vill bara tipsa om en grejGroupon! En sajt där man kan få upp till 70% rabatt på allt mellan himmel o jord..från husgeråd till upplevelser.Som häromdagen tex..då fick jag ett erbjudande om en klippning,färgning/slingning & hårspa(huvudmassage mm)...

Ovido - Quiz & Flashcards